Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Partiden Kurban Bayramı Mesajı

Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, dargınlıkları bir kenara bırakmalı, sevgi atmosferini hâkim kılarak kardeşçe kucaklaşmalıyız” dediler.

Kurban Bayramı münasebetiyle bir

Şireci ve Bulut mesajlarında: “Yardımlaşma ve dayanışma ruhunun en güzel örneklerinin sergilendiği, milli ve dini ortak değerlerimizin canlandığı bir Kurban Bayramı’na daha milletçe ulaşmanın mutluluğunu ve coşkusunu yaşıyoruz. Bayramlar, toplumun kaynaşmasına, dostluk ve akrabalık ilişkilerinin kuvvetlenmesine, birlik ve beraberliğin sağlanmasına vesile olan yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini yaşadığımız müstesna günlerdir.
Geçmişinden gururla bahsedilen güçlü medeniyet anlayışına sahip bir milletin fertleri olarak,   gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bayramlarımızın huzur ve coşku içerisinde geçmesi en büyük arzumuzdur. Bayram günlerinde ortaya konan birlik ve beraberlik, gücü ve etki alanı her geçen gün artan devletimizin, kutlu yürüyüşüne kararlı bir şekilde devam etmesine de katkı sağlayacaktır. Şefkat ve merhamet duygularının yoğun olarak yaşandığı bu günlerde millet olarak bütün kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakmalı, sevgi atmosferini hâkim kılarak kardeşçe kucaklaşmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle vatanı, milleti, bayrağı, mukaddesatı için canlarını seve seve feda eden Aziz Şehitlerimizi şükranla ve rahmetle anarken; başta Erzincanlı hemşerilerimin olmak üzere tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımızla tebrik ediyor, Kurban Bayramının İslam Alemine ve tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz” ifadelerini kullandılar.