Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Dursun Erzincanlı Gençlerle Gönül Köprüsü Kurdu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı Yasin Dursun ve berberinde MKYK üyeleri Erzincan’a gelerek bir takım çalışma ve ziyaretler gerçekleştirdiler.

Adalet ve Kalkınma Partisi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı Yasin Dursun, MKYK üyeleri Kadir Ali Çelik, Murat Resul Karaman ve Oğuz Kaan Yazıcı Erzincan’a ziyaret gerçekleştirdiler. Öncelikle AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci’yi makamında ziyaret ettiler. Ardından AK Parti Gençlik kolları Erzincan İl başkanı Ömer Kayser ile gençlik kolları yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdiler.

GENÇLERLE GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDULAR

AK PARTİ Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı Yasin Dursun ve beraberindeki heyet Akyazı‘da mahalle toplantısı gerçekleştirerek, Akyazılı vatandaşlarla ve gençlerle geniş bir istişare ve değerlendirmeler gerçekleştirdiler. Gençlerle hasbihal eden Dursun ve beraberinde ki heyet, gençlerin yaşamış oldukları sıkıntıların çözülmesi sözü verdiler. Gençlere Ankara’ya her zaman gelebileceklerini ziyarette bulunabileceklerini belirterek gençlerle gönül köprüsü kurdular.

Ardından Kızılay şubesini ve şube başkanı Burak Mumcu’yu ziyaret eden AK PARTİ Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı Yasin Dursun, MKYK üyeleri Kadir Ali Çelik, Murat Resul Karaman ve Oğuz Kaan Yazıcı, çalışmalar hakkında bilgi aldılar ve birlikte yapılması gerekli çalışmalarda da fikir testisinde bulundular.

Erzincan İline gerçekleştirdikleri ziyaret ve yapılan toplantılardan dolayı AK PARTİ Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı Yasin Dursun ve beraberindeki heyete teşekkür eden AK Parti Gençlik Kolları Erzincan il başkanı Ömer Kayser, çok verimli ziyaret ve toplantılar gerçekleştirdiklerini söyleyerek genel başkan yardımcısı Yasin Dursun ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

AK PARTİ Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı Yasin Dursun, MKYK üyeleri Kadir Ali Çelik, Murat Resul Karaman ve Oğuz Kaan Yazıcı gerçekleştirilen ziyaret ve toplantıların ardından Erzincan ilinden ayrıldılar.