Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık Çalışanlarına Yemek Desteği

Tüm dünyayı etkisi alına alan Korona Virüs ile mücadelede 7/24 görev yapan sağlık çalışanlarına Erzincan esnafı önemlidestek sağlıyor. Erzincan Sayan Restaurant ve Çınar Restaurant işletmeleri tarafından 112 çalışanlarının 4 günlük yemek ihtiyaçlarını karşılıyorlar.

Tüm dünyayı etkisi alına

İşletme sahipleri yaptıkları açıklamalarında; “Sağlık çalışanlarımıza sadece alkışla değil maddi manevi her türlü destekle yanlarındayız. Dünyayı kasıp kavuran korona virüsüne karşı sağlık çalışanlarımızın 7/24 gece gündüz demeden çalıştığını ve bununla birlikte de alkışlayarak Türk halkının sağlık çalışanlarının yanında olduğuna şahit olduk. Bizlerde Sayan Restaurant ve Çınar Restaurant olarak gece gündüz nöbet tutan sağlık personelimizin bugünden itibaren 4 er gün öğlen yemeklerini biz karşılıyoruz ve şunu diyoruz biz sadece alkışla değil biz sağlık çalışanlarımızın maddi manevi her türlü yanlarındayız. Lütfen evimizde kalalım işyerlerimizin tamamını kapalı tutuyoruz, sadece  sipariş üzerine çalışıyoruz. devletimizin her zaman yanındayız” ifadelerine yer verdiler.

        

Sağlık il müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik,  Korona Virüs salgını ile mücadele ettiğimiz bu günlerde sağlık hizmetlerimizi kesintisiz sürdüren ve salgının olası risklerini en aza indirmek adına yoğun çaba sarf ederek gece gündüz demeden sahada aktif çalışan sağlık çalışanlarımaza ücretsiz yemek ikramında bulunan bu zorlu sürecimizde bizleri yalnız bırakmayan SAYAN restaurant işletme sahibi ve çalışanları ile ÇINAR restaurant işletme sahibi veçalışanlarına şahşım ve kurumum adına teşekkür ederim” dedi.