Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHRS Randevulu Sistem Üzerinden Poliklinik Hizmetleri Devam Ediyor

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Orhan Çimen, bir yandan PANDEMİ ile mücadele ederken diğer taraftan MHRS randevulu sistem üzerinden poliklinik hizmetlerini sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

250 yataklı ek hizmet binasında ağırlıklı olarak Covid-19 hastalarına hizmet verdiklerini söyleyen Başhekim Dr. Öğretim Üyesi Orhan Çimen, vaka sayılarında görülen artış nedeniyle acil olmayan cerrahi ameliyatları da durdurduklarını belrtti.

MHRS RANDEVULU SİSTEM ÜZERİNDEN POLİKLİNİK HİZMETİSUNUYORUZ

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma hastanesi olarak bir taraftar PANDEMİ ile yoğun bir  şekilde mücadele ederken diğer taraftan diğer sağlık hizmetlerini de yürütmeye çalıştıklarını söyleyen Çimen, “Covid-19 ile mücadele verilen servislerde yoğun çalışmalarımız sürerken diğer taraftan diğer servislerimizde de MHRS diye adlandırılan randevulu sistem üzerinden normal hastalarımıza poliklinik hizmetlerini sunmaya devam ediyoruz.

ACİL OLMAYAN CERRAHİ AMELİYATLARI DURDURMUŞ BULUNUYORUZ

Son günlerde Covid-19 vakalarında görülen artış nedeniyle acil olmayan cerrahi ameliyatları durdurmuş bulunuyoruz. Covid-19 ile mücadelemiz ek hizmet binamızda konuşlandırdık. Ana binamızda ise PANDEMİ dışı normal sağlık hizmetlerimizi mümkün mertebe bulaşı riskini azaltmak adına bir ek binamızda PANDEMİ ana binamızda da normal sağlık hizmetlerimizi tek yönetim çatısı altında sürdürmeye devam etmekteyiz.

EK BİNA PANDEMİYE HİZMET VERİYOR

Çimen, Ek hizmet binamız zemin kattaki birkaç poliklinik hariç tamamı PANDEMİ ye hizmet veriyor” dedi.