Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine Bronkoskopi ünitesi

Akciğer kanseri ve solunum yolları hastalıklarının tanı ve tedavisini sağlayan bronkoskopi ünitesi Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hizmet vermeye başlıyor.

Akciğer kanseri ve solunum

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Solunum yolları hastalıkları, Akciğer Doku hastalıkları, tanı ve tedavisinde öncü rol alan yöntem Bronkoskopi ünitesine kavuştu.

Bronkoskopi Ünitesinin müjdesini veren AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır yaptıkları açıklamada; “Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bronkoskopi ünitesine kavuşuyor. Kurulduğu günden beri eksikliği şiddetli hissedilen bu sebeple sürekli il dışına seyirlere yol açan bronkoskopi cihazı Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemize kazandırılmış olup çok yakında kurulacak Bronkoskopi ünitesi Erzincan halkımıza hizmet vermeye başlayacaktır” ifadelerini kullandılar.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemizin personel, inşaat yapım, makine ekipman alım süreçlerinde ve en ufak sıkıntısında her zaman memleketi Erzincan için desteklerini esirgemeyen Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya, Erzincan Valimiz Sayın Ali Arslantaş’a, AK Parti İl Başkanımız Mehmet Cavit Şireci’ye, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Akın Levent’e, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Erkan Hirik’e, Başhekimimiz Dr. Orhan Çimen’e hemşerilerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Milletvekilleri Karaman ve Çakır, ayrıca yine Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım öncülüğünde, Bronkoskopi cihazının hastanemize kazandırılmasında önemli rol oynayan Anagold firmasına da destekleri için teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandılar.

Bronkoskopi solunum yollarının görüntülenmesi yöntemi olup, Solunum yolları hastalıkları, Akciğer Doku hastalıkları, tanı ve tedavisinde öncü rol alan yöntemdir.