Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnşaat Yapımında sona Gelindi

Erzincan’da yapımı devam eden Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 250 Yataklı Ek Hizmet Binası inşaatını gezen Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Dursun Duyar inşaatta incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Erzincan’da yapımı devam eden

Çeşitli incelemeler ve ziyaretlerde bulunmak üzere Erzincan’a gelen Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Dursun Duyar, İnşaat Uygulama Daire Başkanı Mücahit Uzunkaya, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erkan Hirik, ile birlikte hazırlıkları son aşamaya gelen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemiz 250 Yataklı Ek Hizmet Binası inşaatını gezdiler.

Hastane inşaatını gezerek, çalışmaları yerinde inceleyen ve süreç hakkında Sağlık İl Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erkan Hirik ve yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Duyar, Erzincan iline böyle güzel bir hizmet kazandırıldığı ve kısa bir süre sonra açılacak olan 250 yataklı ek hizmet binasında emeği geçen herkese teşekkür ederek Erzincan iline hayırlı hizmetler vermesi temennisinde bulundu..
 

Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erkan Hirik ise; ” Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Sayın Dursun Duyar’ın süreç içerisinde vermiş olduğu desteklerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.