Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da 80 ve 75 Yaşındaki Çift Korona Virüsü Yendi, Taburcu Oldular

Korona virüs salgınından güzel haberler gelmeye devam ediyor. Erzincan’da 80 ve 75 yaşlarında 62 yıllık evli çift test sonuçları pozitif çıkınca erken tanı sonrası gördükleri 6 günlük tedavi sonrası iyileşerek taburcu oldular.

Korona virüs salgınından güzel

Taburcu olan çift en ufak bir belirti dahi olsa mutlaka hastaneye başvurulması ve erken tanı ile tedaviye başlanmasının önemine vurgu yaptılar.

Taburcu olan çiftin oğlu süreç ile ilgili olarak verdiği bilgide, “Annem ve babam 62 senelik kader birliklerine hayatın tüm zorluklarına omuz omuza vererek aştıkları gibi, 6 gün önce Korona virüs şüphesi ile hastane götürdüklerini ve sonucunun pozitif çıkması sonrası hemen tedavi altına alındıklarını belirtti.

Babasında kronik astım rahatsızlığının bulunmasına rağmen erken tanı ve tedavinin başlanması ile hastalıktan kurtulduklarını ve taburcu olduklarını söyleyen çiftin oğlu.” Bu süreçte Erzincan valimiz Sayın Ali Arslantaş’ın kriz başından itibaren almış oldukları önlem ve tedbirlerin faydasını gördüklerini söyledi.

Yaşanan süreçte devletimizin sağladığı imkanları en iyi şekilde organize eden Erzincan Valimiz Sayın Ali Arslantaş’a, Erzincan İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Erken Hirik beye, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Orhan Çimen ve yardımcılarına, Doktorumuz Edhem Ünver’e, Dr. İsmail Topal’a, Dr. Talha Erol Durmaz’a, aile hekimi Dr. Celal Oğuz Kağan, tüm sağlık çalışanlarına, Bu süreçte yanımızda bulunan tüm arkadaş, dost ve akrabalarıma teşekkür ederim.

Allah Devletimizin yardımcısı olsun. Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Erken teşhis çok önemli, Şüphe ve belirti yaşayan kişiler mutlaka sağlık kuruluşuna başvurmalılar. Moralli olmalılar. EVDE KAL ERZİNCAN diyorum” dedi.