Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doktor olan abisini örnek aldı kendisi de doktor oldu

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi 10. Dönem mezuniyet töreni düzenlendi. Törende mezun olan intern Doktor Dilara Rümeysa Sarıtaş’a mezuniyet belgesini doktor olan abisi Dr. Tahir Burak Sarıtaş verdi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Tıp Fakültesi 10. Dönem mezuniyet töreninde ilkler yaşandı.  

Mezun olan İntern Doktor Dilara Rümeysa Sarıtaş, küçüklüğünden itibaren kendisini örnek aldığı doktor olan abisinin elinden belgesini almanın mutluluğunu yaşadığını belirterek; aileme söz vermiştim bende doktor olacağım abim gibi hastalara şifa olacağım diye. Şimdi o hayalimi gerçekleştirdim. Doktor oldum çok mutluyum” dedi.

İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji Uzman olarak görev yaptığını söyleyen Dr. Tahir Burak Sarıtaş, 5 yıllık doktorum. Bende uzmanlığımı bu yıl aldım. Kırıkkaleliyiz. Kardeşimin mezuniyeti için buradayım. Öncelikle kardeşim gibi mezun olan ve tüm arkadaşlarını tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Kardeşimin belgesini benim vermem ayrı bir mutluluk. Bundan sonrada kardeşimin yanında olmaya devam edeceğim. Bu mutluluğu bana ve ailemize yaşattığı için kardeşime özellikte teşekkür ediyor ve kutluyorum” dedi.