Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir Hayat da Sen Kurtar

Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Sosyal Etkinlikler kapsamındaki “Kan Ver Bir Hayat da Sen Kurtar” kan bağışı programı gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Atatürk Mesleki

Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Sosyal Etkinlikler kapsamındaki “Kan Ver Bir Hayat da Sen Kurtar” kan bağışı programı gerçekleştirildi. Programda 100 ünite kan toplanması hedeflendi.

Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin salonunda düzenlenen etkinliğe Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, okul ve kurum müdürleri, Akşemsettin Mahallesi Muhtarı ve mahalle sakinleri ile öğretmen, öğrenci ve veliler katılarak kan bağışında bulundular.

Kan bağışı etkinliğinde basın mensuplarına bir açıklama yapan  Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün; “ okul idaresinin kan bağışı ile ilgili bir çalışması var. İnsanoğlunun hayatını devam ettirebilmesi için temel yaşam kaynaklarından en önemlisi kandır.

18 ile 65 yaş arası olan her vatandaşımız bununla ilgili olarak Kızılay tarafından olsun, okullarımız tarafından olsun, toplum tarafından olsun  bir sosyal sorumluluk aynı zamanda da insani bir görev bilinci içerisinde yapılması olan ve düzenli yapıldığı zaman başkalarına umut olmakla birlikte kendi yaşamıyla ilgili de yenilenme açsından sağlık içinde çok önemli bir durum olduğunu ifade eden il Milli Eğitim Müdürü Gün, bununla ilgili olarak burada asıl önemli olan 18 yaşından büyük öğrencilerimiz gönüllü olarak bu işe iştirak etmeleri ayrı bir önem taşıyor dedi..

Gün konuşmalarının devamında, Burada ki öğretmen arkadaşlarımız, velilerimiz ve mahalle sakinleri tarafından hedef 100 ünite diyorlar ama 50 üzerine de çıkmamız bizim için bir başarıdır. Sadece bu okul değil Milli Eğitim Okulu bünyesinde de bu duyarlılığa dikkat çekmek içir öğrencilerimizle, velilerimizle birlikte zaman zaman yıl i çerisinde yapıyoruz” dedi.

Haber: Hasan Çakmak