Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başhekim Çimen’den Sağlık Çalışanlarına Bayram Ziyareti

Yeni tip Korona Virüs (COVİD-19) salgınıyla mücadele de ön safta yer alan Erzincan genelinde sağlık çalışanları kısıtlamanın devam ettiği Ramazan Bayramında da görevlerinin başında oldular.

Yeni tip Korona Virüs

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Orhan Çimen bayramın 2. Günü hastanenin idari kadrosu, doktorları, sağlık çalışanlarının yanı sıra yatarak tedavi gören hastalarla bayramlaştı.

Başhekim Çimen, sağlık çalışanları ile bayramlaşmasının ardından da yatarak tedavi gören hastaları da ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Hastalara acil şifalar dileyen Çimen, Başhekim yardımcıları, hastane yönetimi, süpervisorlar ve birim sorumlularıyla birlikte ek hizmet binasındaki acil servisi de ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarıyla da yakından ilgilendi.

                                    

Ramazan Bayramı’nda her vatandaşın yüksek düzeyde tedbirlere uymasını isteyen Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Orhan Çimen, “Bu yıl, sağlığımızı korumak adına Ramazan Bayramını gelecek bayramlara sağlıkla girebilmek için, birtakım önlemler eşliğinde kutlayacağız. Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya devam ediyoruz. Tüm emeklerimizin nihai sonuca ulaşması arzusuyla, Mübarek Ramazan Bayramı’nda her vatandaşımızın azami düzeyde tedbirlere uymasını rica ediyorum.

Bu bayram, fiziksel olarak birbirimizden uzak duracak olsak da kalplerimizin her zamanki bayram coşkusunu hissedebileceğinden şüphemiz yok. Başta Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemizin fedakârca çalışan değerli sağlık çalışanlarımız olmak üzere, Ülkemiz ve tüm İslam âlemine sağlığa, sevgiye ve barışa vesile olması temennisiyle, Ramazan Bayram’ınızı tebrik ediyor, sağlıklı günlerde buluşacağımız nice bayramlar diliyorum” dedi.