Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aşı Yaptırana Esnaftan Yüzde 25 İndirim

Korona virüs ile mücadele kapsamında düzenlenen aşı kampanyasına destek vermek amacıyla Erzincan Valiliği Sağlık il müdürlüğü tarafından başlatılan “Haydi Gençler Aşıya kampanyasına katılanlara yüzde 25 indirim uygulanacak.

Korona virüs ile mücadele

Erzincan Ordu Caddesi üzerinde saat kulesi önünde açılan Haydi Gençler Aşıya kampanyası mobil aşı standını ziyaret eden Erzincan Valisi Mehmet Makas düzenlenen kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu.

HEDEFİMİZ MAVİ İLLER KATEGORİSİNE GİRMEK

Vali Mehmet Makas burada yaptığı açıklamasında, “Burada başlattığımız kampanya ile Sayın bakanımızın çizmiş olduğu mavi kategori iller arasına katılma hedefine ulaşmak. Bizimde hedefimiz mavi iller kategorisine girmek. Mavi kategori iller listesine girmek için işlemi hızlandırmak adına özellikle gençleri sırası gelenleri özendirmek” dedi.

AŞI KARTINI GÖSTEREN TÜM HEMŞERİLERİMİZE YÜZDE 25 İNDİRİM

Ticaret Odası Başkanımız bizimle birlikte burada. Gerek Ticaret odamız gerekse Esnaf odaları birliğimiz bu kampanyaya destek verdi. Aşı kartını gösteren tüm hemşerilerimize yüzde 25 indirim yapan esnafımız olacak, Ticaret odası üyelerimiz olacak. Dolayısıyla bu günümüz manidar görüyoruz. Desteklerinden dolayı Esnaf odalarımıza ve Ticaret odamıza çok teşekkür ediyoruz.

ASIL SİLAHIMIZ AŞI

Erzincan Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğümüz olarak belirlenen hedefimize inşallah en kısa zamanda ulaşacağız. Mavi Renkli iller arasına hep birlikte gireceğiz. Bir taraftan Maske, mesafe, Hijyen koşullarına uyuyoruz. Hem sağlık çalışanlarımız, hem de rehberlik amaçlı denetim elemanlarımız vatandaşlarımızı sahada uyarıyorlar. Burada asıl silahımız aşı. İnşallah bunu da Ticaret Odamızın, esnaf odalarımızın destekleri ile birlikte aşacağız. Siz değerli basın mensuplarımıza da verdiğiniz desteklerden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Birazdan kampanyamıza destek veren esnafımızı da ziyaret ederek teşekkür edeceğiz” dedi.

TÜM GENÇLERİ AŞI OLMAYA DAVET EDİYORUM

İkinci doz aşısını yaptıran Erzincan Ticaret Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu kampanyaya destek veren üyelerine teşekkür ederek özellikte tüm gençleri aşı olmaya davet etti. Tanoğlu, tekrar kapanmamak adına aşının önemine vurgu yaparak herkesi aşı olmaya davet ediyorum” dedi.

Açıklamaların ardından Erzincan valisi Mehmet Makas, Erzincan il Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik ve beraberinde Ticaret Odası başkanı Ahmet Tanoğlu ile birlikte ’Haydi Gençler Aşıya’’ kampanyasına destek olan esnafları ziyaret ederek teşekkür ettiler.