Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sinema Etkinliğinde Bir Araya Geldiler

Kültürel etkinlikler kapsamında, Erzincan Barosu üyeleri Avukatlar günün stresinden az da olsa rahatlamak adına Sinemada Buluşarak “Organize İşler Sazan Sarmalı" Filmini hep Birlikte İzlediler.

Kültürel etkinlikler kapsamında, Erzincan

Kültürel etkinlikler kapsamında, Erzincan Barosu üyeleri Avukatlar günün stresinden az da olsa rahatlamak adına Sinemada Buluşarak “Organize İşler Sazan Sarmalı” Filmini hep Birlikte İzlediler.

Sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında, Erzincan Barosu üyeleri ve aileleri sinemada bir araya geldiler. Erzincan Park AVM ’de  “Organize İşler Sazan Sarmalı” filmini birlikte izlediler. Erzincan Barosunun düzenlediği etkinliğe Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk, Yönetim kurulu üyeleri, avukatlar ile aileleri katıldı.

Kültürel etkinlikler kapsamında düzenlenen programla ilgili konuşan Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk, “Meslektaşlarımız için sinema gecesi düzenledik. Gerçekten güzel bir program olduğuna inanıyorum.  Avukatlarımızın aileleriyle birlikte katıldıkları sosyal ve kültürel etkinlikleri rutin hale getirdik. Mesleğe yeni başlamış avukatlarımızla kıdemli avukatlarımızın kaynaştığı sinema gecemizde, içecek mısır ikramımız oldu.

Etkinliğimizde meslektaşlarımızla keyif dolu anlar yaşadıklarını belirten Başkan Av. Aktürk, Güzel bir ortamda gerçekleşen sinema etkinliğimizde yıl boyunca geçen yorucu ve stresli ortamdan meslektaşlarımızı bir süreliğine de olsa uzaklaştırmış olmaktan ayrıca mutluyum. Programımıza yoğun katılım gösteren meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyor, beraberliğimiz ve dayanışmamızın artmasına vesile olacak böyle etkinliklerin devam edeceğini belirtmek istiyorum.” Dedi

Tüm Meslektaşlarımız özel ve değerlidir diyen Başkan Av. Aktürk,  Meslektaşlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Çakmak