Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kültürümüzde Ehl-i Beyt Sevgisi

Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şubesi tarafından düzenlenen programlar devam ediyor. Düzenlenen Program Konuğu Eğitimci Yazar İhsan Ünlü, Kültürümüzde Ehl-i Beyt Sevgisi konusunu işledi

Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan

Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şubesi Bu Hafta Gülabibey Camisinde Ehl-i Beyt Sevgisi Sunumu Yapıldı. Düzenlenen Programa Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şubesi Başkanı Halil İbrahim Özdemir Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şubesi Yönetim Üyeleri ve Vatandaşlar Katıldı.

Düzenlenen Program Konuğu Eğitimci Yazar İhsan Ünlü Kültürümüzde Ehl-i Beyt Sevgisi konusunu işledi.

Eğitimci Yazar İhsan Ünlü, “Bireyleri toplumları kuru kalabalıktan çıkarıp şuurlu milletler seviyesine getiren ortak deperler ortak paydalar vardır. Bu ortak değerler etrafında kenetlenen milletler yıllarca hatta asırlarca yaşarlar ve o güzel değerlerle yaşatırlar. Milletlerinde tıpkı ortak akılları hafızaları refleksleri vardır. İdlib katliamından sonra yaşananları hep birlikte görüyoruz. Buradaki o hain saldırının arkasından bizde Türk milleti olarak bütün unsurlarımızla bütün kardeşlerimizle insanlarımızla hep birlikte ortak programlar yaptık sokaklara çıktık yürüyüşler yaptık. Bayraklarımızı dalgalandırdık. Bu anlamda şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyor gazilerimize de geride kalanlara Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

 Ateş düştüğü yeri yakar. Analarımız ağladı sızladı fakat o ateşten hepimizin yüreklerine o parçadan düştü. Değerli dostlar bizi biz yapan ayakta tutan güçlü yapan değerlerimiz var dedik. Mesela Allah sevgisi gibi, Peygamber sevgisi gibi, Vatan sevgisi Bayrak sevgisi gibi bunlardan bir tanesi de Ehl-i Beyt Sevgisi bu sevgi ki ta bizin Türkler olarak orta Asya’dan İslamlaşma süreci gelişen başlayan sevgi iklimine dayanan Hoca Ahmet Yesevilerin, Hacı Bektaş’ı Velilerin Yunus Emreler gibi sevgi neferlerinin hoş görü ırmağından çağlayıp bugünlere kadar gelen bir sevgi diye konuştu..