Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Başkan Subaşı Amatör Kulüpleri Ekranlara Taşıyor

Spor kulüplerine yapmış olduğu destekle gönülleri kazanan İstanbul Gençler gücü spor kulüp başkanı Özgür Subaşı Mavi Karadeniz TV kanalında Türkiye genelinde amatör spor kulüplerinin tanıtımını yapıyor.

Spor kulüplerine yapmış olduğu

Türkiye’nin en genç spor kulüp başkanı olan İstanbul Gençler Gücü Spor Kulüp başkanı Özgür Subaşı, hafta sonları Mavi Karadeniz TV kanalında Şebnem Ceyhan ile birlikte gerçekleştirdikleri Spor, Sanat, Panorama programında amatör spora destek amaçlı yapmış oldukları yayın ile büyük beğeni kazanıyorlar.

              

Programa katılım sağlayan Teknik Direktörler, Futbolcular ve Kulüp yöneticileri ile paylaşımlarında yer aldığı Spor, Sanat, Panorama programı hafta sonu Cumartesi günleri 21.00 ile 23.00 arasında Mavi Karadeniz TV’de canlı yayınlanıyor.

Mavi Karadeniz TV kanalında Şebnem Ceyhan ile birlikte gerçekleştirdikleri Spor, Sanat, Panorama programına konuk olan Teknik direktörlerden Güvenç Kurtar, Hami Mandralı, Yılmaz Vural, Musa Büyük, programı sunan Özgür Subaşı ve Şebnem Ceyhan’a yapmış oldukları yayından dolayı teşekkürlerini belirterek, Amatör spora katkı sunmak istediklerini ifade ettiler.

           

Türkiye’nin en genç spor kulüp başkanı olan İstanbul Gençler Gücü Spor Kulüp başkanı Özgür Subaşı, “Sporun gündemini belirleyecek önemli konukları da ağırladıklarını belirterek, inşallah en iyisini yapacağız. Sporu gündeme taşıyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu haftaki yayınımıza Hami Mandralı, Yılmaz Vural, Musa Büyük hocalarımızı misafir ettik. Her hafta hocalarımızın yanında spor kulüplerimizin başkanlarını da misafir etmek istiyoruz. Ayrıca bizlere destek olan değerli basın mensuplarımıza da teşekkür ederim” dedi.