Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Onlar Bize Kahramanlarımızdan Emanet

Kemah İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, 1995 yılında Lice’de şehit olan Mehmet Kanber’in Kemah Konuksever Köyünde kalan ailesini ziyaret etti.

Kemah İlçe Kaymakamı Ahmet

Erzincan Kemah İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Salih Güngör ve İlçe Emniyet Amir Vekili Ömer Akaslan ile birlikte 1995 yılında Lice’de şehit olan Mehmet Kanber’in Kemah Konuksever Köyünde kalan ailesini ziyaret ederek istek ve şikâyetlerini dinledi.

Kaymakam Karaaslan şehit Mehmet Kanber’in ailesine yaptığı ziyarette; “Asayiş ve huzuru sağlamak için güvenlik güçlerimizi canı pahalarına mücadele ediyorlar. İnşallah Ülkemizde barış, kardeşlik, dostluk ve sevgi eksilmesin daim olsun. Fedakârlığın en büyüğü vatan uğrunda can vererek şehit olmak veya gazi olmaktır dedi.

ONLAR BİZLERE EMANET

Vatanı, Milleti ve Bayrağını korumak için canlarını veren, Peygamberlikten sonra en yüce mertebeye erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetin aileleri olduğunu belirten Kaymakam Karaaslan, Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu, bütün şehit ailelerinin de şehit ailesi gururu ve onurunu en iyi şekilde taşıdıklarını belirtti. Kaymakam Ahmet Karaaslan, devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü hayatlarını kaybeden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade etti.. Karaaslan, “Şehit aileleri bizlere vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızdan birer emanettir. Devlet olarak her zaman onların yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

1995 yılında Lice’de şehit olan Mehmet Kanber’in Babası Dursun Kanber ve Annesi Vahide Kanber, Kaymakam Karaaslan ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Haber: Hasan Çakmak