Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Temsili Vali 2023 Eğitim Vizyonuna Vurgu Yaptı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Vali Ali Arslantaş, Valilik Makamını temsili olarak, Ziya Gökalp İlkokulu öğrencisi Buse Kabasakal’a devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, İlkokul 4’üncü sınıf öğrencisi Buse Kabasakal, Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ın koltuğuna oturdu. Makama oturur oturmaz Vali Arslantaş’a isteklerini sıralayan Kabasakal, okullardaki Güvenlik görevlilerinin sürekli olarak devam etmesini istiyorum bu sayede kendimizi daha güvende hissediyoruz dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Vali Ali Arslantaş, Valilik Makamını temsili olarak, Ziya Gökalp İlkokulu öğrencisi Buse Kabasakal’a devretti.

Valilik Makamına gelen Buse Kabasakal, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Okul Müdürü ve Öğretmeni ve öğrenci arkadaşları eşlik etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsili olarak Vali olan Buse Kabasakal,  ‘‘Bana bu Makama oturma fırsatı verdiği için Valimiz Ali Arslantaş’a çok teşekkür ederim burada oturmaktan çok mutluyum 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyorum Öncelikle bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çocukların 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Bayramını coşkuyla kutlayabilmeleri için Valiliğimiz tarafından çeşitli etkinlikler düzenlemesini ve gerekli önlemlerinin alınmasını istiyorum..

Valimizden isteklerim Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonunda da gösterdiği gibi mutlu çocuklar mutlu Türkiye hedefine ulaşmak için çok çalışmamızın gerektiğini biliyoruz bu amaçla tüm okullarda tasarım beceri Atölyelerini kurulmasının Okullarımızda Spor alanları Resim atölyeleri Müzik odaları ve Kütüphaneler kurulması için çalışmalar yapılmasını Okullarımızda çalışmakta olan Güvenlik görevlilerinin sürekli olarak devam etmesini istiyorum bu sayede kendimizi daha güvende hissediyoruz dedi..

Haber: Hasan Çakmak