Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Erzincan’da, 23 adet uyuşturucu madde etkisi yapan sentetik ecza ele geçirildi. Yakalanan Ç.A. isimli şahıs gözaltına alınarak, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, uyuşturucu madde kullanımının ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, 20-29 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen iki ayrı çalışmada, 23 adet uyuşturucu madde etkisi yapan sentetik ecza ele geçirildi.

Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen Ç.A. isimli şahsın ikametinde 30 Eylül 2019 tarihinde yapılan aramada uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde delil elde edildi. TCK.188. (Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti)” suçu kapsamında yakalanan Ç.A. isimli şahıs gözaltına alınarak, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; “Uyuşturucu-Uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve  haksız kazanç elde eden, uyuşturucu kullanımını özendirmek ve uyuşturucu-uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir” denildi.