Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Piknik Etkinliği Düzenlediler

Sosyal etkinliklerine devam eden Erzincan Barosu kendi adlarına yapmış oldukları kent ormanın da ki alanda Erzincan barosu üyeleri ve ailelerine yönelik olarak piknik etkinliği düzenledi

Sosyal etkinliklerine devam eden

Erzincan Barosu tarafından düzenlenen piknik şöleni Kent Ormanı’nda yapıldı. Düzenlenen piknik etkinliğinde Erzincan Barosu avukatları,  aileleri ile birlikte stresten uzak gönüllerince eğlendi.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Düzenlenen piknik ile ilgili olarak bir konuşma yapan Baro Başkanımız Av. Adem Aktürk, “Meslektaşlarımız ve aileleriyle piknik programımızda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle organizasyonlar bizlerin birliğine ve beraberliğine katkı sağlamaktadır.

Erzincan Barosu olarak büyük bir aile olduklarını ifade eden Başkan Av. Aktürk, Adli tatilin başlayacak olması ile yorucu ve stresli adliye koridorlarından uzak bir günde düzenlediğimiz etkinlikte meslektaşlarımızla bir arada bulunmaktan mutlu olduk. Erzincan Barosu olarak düzenlediğimiz bu piknikte birlik, beraberlik ve hoş görü ortamında birlikteliğimizi pekiştirmenin yanı sıra ailelerimizle birlikte hoşça bir vakit geçirdik.

Etkinliklerine ara vermeden devam edeceklerini de söyleyen Erzincan baro Başkanı Av. Aktürk, Bu güzel piknikte emeği geçen arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Piknik etkinliğimize yoğun katılım gösteren meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.