Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Maske Üreterek Ramazan Kolisi Hazırlayacaklar

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsün yayılmasına engel olmak ve vatandaşları hastalıktan korumak amacıyla dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında Erzincan Empati Engelliler gençlik ve spor kulübü Derneği maske üreterek İhtiyaçlılara Ramazan Kolisi hazırlayacak.

Tüm dünyayı etkisi altına

Erzincan ilinde hizmet veren Eğin tekstil işletme sahibi Engin Eğin Korona Virüs tedbirleri kapsamında kapalı tuttuğu iş yerini Erzincan Empati Engelliler gençlik ve spor kulübü Derneğine tahsis etti.

İşyerinin kapalı olmasının kendisine fayda sağlamadığını belirten Eğin tekstil işletme sahibi Engin Eğin, Erzincan Empati Engelliler gençlik ve spor kulübü Derneği başkanı Züleyha Hanım bizlere geldi. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsün yayılmasına engel olmak ve vatandaşları hastalıktan korumak amacıyla üyeleri ile birlikte maske üretimi yaparak elde edilecek geliri Ramazan ayı içerisinde ihtiyaçlı ailelere Ramazan kolisi hazırlamak için çalışma yapacaklarını iletti. Bende bu durumdan memnuniyetimi belirterek Atölyemi kendilerine maske üretimi yapabilmeleri için tahsis ettim. Hayırlı bir iş yapıyorlar. Bende bu şekilde yardımcı olabildiğim için mutluyum” dedi.

Erzincan Empati Engelliler gençlik ve spor kulübü Dernek başkanı Züleyha Turan ise yaptığı konuşmasında; “Her yıl geleneksel olarak ihtiyaçlı aileler için Ramazan kolileri hazırlıyorduk. Bu yıl bazı yerlere müracaat ettik pek yardım eden olmadı. Bizde Maske üretimi yaparak elde edilecek gelir ile bu işi yaparız dedik. Eğin tekstil işletme sahibi Engin Eğin beye kapalı olan atölyesini bizlere tahsis etmesini rica ettik. Hemen kabul etti. Sağ olsun işyerini bizlere açtı. Bizlerde inşallah Üye arkadaşlarımız ile birlikte çalışarak üreteceğimiz maskelerden elde edeceğimiz gelir ile Ramazan kolisi hazırlayacağız. İhtiyaçlı ailelerin yanında ve destekçileri olmaya devam edeceğiz.

Üye arkadaşlara ve Atölyesini bizlere açan Engin Eğin Beye teşekkür ederim. Yine de yardımcı olmak isteyen iş adamlarımız ve kurumlar olursa memnun oluruz. Amacımız ihtiyaçlı ailelere bu zor günlerde destek olmak. Herkesten Allah Razı Olsun” dedi.