Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kemerin Ses Getirsin

İçişleri Bakanlığı'nın Kurban Bayramı tatili süresince çocuklara yönelik 'Hayatı Korumak İçin Senin de Kemerin Ses Getirsin' sloganıyla 'kemerin ses getirsin' isimli ödüllü trafik güvenliği yarışmasının tanıtımı Erzincan’da yapıldı.

İçişleri Bakanlığı'nın Kurban Bayramı

Kurban Bayramı münasebetiyle trafik ekiplerince yürütülen Erzurum – Erzincan karayolundaki denetimlerde Erzincan Vali Vekili Mehmet Şerif Olcaş, İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy ve İl Jandarma komutanı Hasan Aksoylu uygulama noktasında çocuklu araç sürücülerine ‘Hayatı Korumak İçin Senin de Kemerin Ses Getirsin’ ödüllü trafik güvenliği yarışması ile ilgili bilgi verip sürücülere kırmızı düdük ve broşür dağıttılar..

Karayolu Trafik Güvenliği konusunda vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi ve kamuoyunda gerekli farkındalığın oluşturulması amacıyla 09-31 Ağustos 2019 tarihleri arasında Kurban Bayramı tatil dönemi süresince trafik güvenliğine yönelik farkındalığı artırmak amacıyla çocuklara yönelik “Hayatı Korumak İçin Senin de Kemerin Ses Getirsin” sloganıyla “Kemerin Ses Getirsin” isimli ödüllü video yarışması düzenleniyor.

Gerçekleştirilen uygulamaya yönelik açıklamada bulunan Erzincan Vali Vekili Mehmet Şerif Olçaş; Vatandaşlarımızın Kurban Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri açısından emniyet müdürümüz ve jandarma komutanımız ile beraber tüm trafik denetleme noktalarımızı ziyaret ederek, denetliyoruz. Vatandaşlarımızı gidecekleri yere sağ salim ulaşabilmeleri için hem trafik ekiplerimizin denetimi hem de sürücülerimizin trafik kurallarına azami hassasiyet göstermeleri bu anlamda büyük önem taşımaktadır. Ülkemiz genelinde olduğu gibi Erzincan ilimizde de bayram boyunca trafik tedbirleri eksiksiz ve en üst seviyede alınmıştır. Tüm ekiplerimiz bayram tatili boyunca sahadaki denetimlerini aralıksız sürdürecektir.” dedi.

                  

Gerçekleştirilen uygulamada seyahat eden yolcuların Kurban Bayramlarını da tebrik eden Erzincan Vali Vekili Mehmet Şerif Olçaş ve beraberindeki Erzincan İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy ile İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Aksoylu, denetimlerini sürdüren görevlilere ise çalışmalarında kolaylıklar dilediler.