Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kanadı Kırılan Kartal Tura Uçtu

3. Lig 1. Gurup Lideri ANAGOLD 24 Erzincan spor Ziraat Türkiye kupası 5. Tur il mücadelesinde 3-0 mağlup olduğu Beşiktaş’ı rövanşında üstün oynadığı mücadeleyi 2-0 kazanmasına rağmen elendi.

3. Lig 1. Gurup

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Beşiktaş, ilk maçta 3-0 yendiği Anagold 24 Erzincan spora bu kez Deplasmanda 2-0 mağlup olmasına rağmen bir üst tura yükselmeyi başardı.

Kutluhan Bilgiç, Selahattin Altay, Murat Şener’in yönettiği Ziraat Türkiye kupası 5. Tur rövanş mücadelesine daha istekli başlayan Anagold 24 Erzincan spor maçın başlarında Halil ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremezken Beşiktaş ilk maçta aldığı 3-0’ın verdiği rahatlık ile orta saha ağırlıklı oyunu tercih etti. Beşiktaş ilk devrede pozisyon bulamazken Anagold 24 Erzincan spor 45. Dakikada kullanılan korner atışında topa iyi yükselen Yunus Emre Çakır ile bulduğu gol ile devreyi 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya da istekli başlayan ve baskı kuran Anagold 24 Erzincan spor bulduğu net gol pozisyonlarını değerlendiremedi. 60. Dakikada Abdurrahman’ın uzaktan şutu direkte patladı. Sağ kanattan Yunus Emre Tok ile yüklenen Anagold 24 Erzincan spor maçın sonlarında 88. Dakikada bu kez ikinci devre oyuna giren Osman Şahin ile durumu 2-0 yaptı. Maç sonuna eklenen 3 dakikalık uzatmada Kerem’in şutunu karşılayan kaleci Utku 3-0 a izin vermeyince sahadan 2-0 galip ayrılan Anagold 24 Erzincan spor iyi futbola rağmen elenen taraf oldu.

Maç sonrası açıklama yapan Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, , tur atlamalarına rağmen futbolcularının oyunundan memnun olmadığını söyledi.

Anagold 24Erzincanspor’un başarılı işler yapmaya çalışan bir takım olduğunu söyleyen Avcı, “İlk maçta da iyi bir oyun ortaya koymuşlardı ve umarım gelişimlerine devam ederler. Oynamayan ve altyapıdan gelen oyuncuların performanslarına baktığımız zaman iyi bir oyun ortaya koymadık. Karşımızda doğru işler yapmaya çalışan bir takım vardı ve onun için halı sahada da, minyatür kalede de oynasan, futbolun gerçeklerinde kaybetmek istemezsin.” diye konuştu.

Avcı, tur atlamanın kendisini tatmin etmediğini belirterek, “Beşiktaş forması, ağır bir formadır. İlk maçın 3-0 olması hiç önemli değil. Hem bireysel hem de oyuncu performansı anlamında oynanan oyundan memnun değilim. Tur atlamak iyidir ama oyundan memnun değilim. Rakibi hem ligdeki liderlikleri hem de iki maçta gösterdiği oyundan dolayı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Anagold 24Erzincanspor Teknik Direktörü Mustafa Sarıgül ise maç sonrası yaptığı açıklamasında futbolun gerçeklerini ortaya koymak için mücadele ettiklerini belirterek, “”Oyunu güzelleştirmek adına futbolun gerekleri noktasında güzel şeyler yapmaya çalıştık. ‘Gücümüzün yettiği kadar Beşiktaş Kulübüne cevap vermeye çalışacağız.’ demiştim. Bugün de bunu başarmaya çalıştık. İyi mücadele ederek 2-0 kazandık. Tur için değil ama oyun anlamında bizi tatmin eden bir müsabaka oldu. Beşiktaş’a bundan sonraki turlarda başarılar diliyorum” dedi.

Beşiktaş ve Anagold 24Erzincansporlu oyuncular “Kültürlerin buluşma noktası Türkiye” pankartı ile sahaya çıktı. 18 Aralık Dünya Göçmenler Günü dolayısıyla iki takım futbolcuları maç öncesi göçmen çocuklarla sahaya geldi.