Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hilal Olsun Türkiye

Türk Kızılay’ı Erzincan Şube Başkanı Volkan Burak Mumcu kurban bağış kampanyası süreci ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirme de Erzincanlı vatandaşları Türk Kızılay’ına kurban bağışına davet etti.

Türk Kızılay’ı Erzincan Şube

Haber Hasan Çakmak

Erzincan Ordu Caddesi üzerinde dört yol mevkiinde açılan çadır önünde kurban bağış kampanyası ile ilgili olarak açıklamalar da bulundu. Mumcu burada yaptığı açıklamasında; “Kızılay ailemiz olarak her yıl düzenlediğimiz kurban bağış kampanyamız da bu yıl kurban bereketini yıl boyu yaşatıyorsan hilal Olsun Türkiye sloganıyla çıktığımız bu yolda kurban bağışlarını almaya devam etmekteyiz. Erzincan’da şimdiye kadar 120 ye yakın kurban bağışı alındı. Erzincan şubemiz adına buradan Erzincan halkımıza teşekkür ediyorum. Evet, tercihlerini Kızılay’dan yana kullandıkları için teşekkür ediyorum.

Bayram sabahı sabaha kadar Erzincan şubemiz arife günü akşama kadar vekaletle kurban bağışını Dörtyol’daki bu standımızda almaya devam edeceklerini belirten Türk Kızılay’ı Erzincan Şube Başkanı Volkan Burak Mumcu, ayrıca bir de internet sitemizden Bayram sabahına kadar da bakışları almaya da devam edeceğiz.

Tabii kurban çok önemli, Kızılay ailesi olarak dört buçuk milyon insana bu sene kurban eti götürmeye çalışacağız. Yurtdışın da birçok bölgede mağdur insanlara mazlum insanlara Türk Kızılay’ı olarak bir nebze olsun, buradan Erzincan olarak bir katkımızın olması sevindirici. Vekaletle kurban bağışında yurtdışı bağışı da almaktayız Yurtiçi bağışla almaktayız Ben buradan tüm halkımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum sağ olsunlar. Kestikleri kurbanı Allah kabul etsin. Kızılay’a ailesi olarak Erzincan şubemiz olarak teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu yıl Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahiplerine ulaşmak amacıyla kurban bereketini yıl boyu yaşatıyorsan hilal Olsun Türkiye sloganıyla başlattıkları vekâletle kurban bağışı kampanyasının fiyatlarını da açıklayan Erzincan Şube başkanı Mumcu,  yurt içi kurban bağışı bedelinin 850 lira, yurt dışı ise 725 lira olarak açıklandı. Mumcu, Türkiye dâhil 51 ülkede, ülkemizin 81 vilayetinde, dünyanın 100 noktasında yaklaşık 4.5 milyon ihtiyaç sahibine vekaletle kesilen kurban paylarını ulaştırmaya gayret edeceğiz. Bu yılki sloganımız ‘Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan, Hilal Olsun Türkiye” dedi.

Türk Kızılay’ı Erzincan Şube Başkanı Volkan Burak Mumcu tarafından yapılan açıklama sonrasında Kızılay çalışanları kurban bereketini yıl boyu yaşatıyorsan hilal Olsun Türkiye yazılı el broşürlerini dağıttılar.