Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekip Siberay Güneş Fırtınası filmi, 11 Nisan tarihine kadar Erzincan’da gösterimde olacak

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca hazırlanan Ekip Siberay Güneş Fırtınası filmi, 11 Nisan 2024 tarihine kadar Erzincan’da 12.30-15.45 ve 19.00 saatlerinde gösterimde olacak.

Siber Suçlarla Mücadele Daire

Film ayrıca 06- 07 Nisan 2024 tarihleri arasında Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince de stant açılarak bilgilendirme faaliyetlerinde bulundu.

2022 yılından itibaren TRT çocuk ekranlarında ve YouTube kanalında yayınlanmakta olan siber dünyanın süper kahramanları Hakan, Selvi ve Umut her yeni bölümde siber dünyaya ait bir problemle karşılaşır ve bu problemlere ekipçe çözümler bulmaya çalışırlar. Kahramanlar, eğlence dolu maceralarla siber dünyaya dair önemli bilgiler edinir ve siber risk ve tehditlere karşı alınması gereken güvenlik önlemlerini öğrenir.

Kahramanlar eğlence ve teknoloji dolu maceralarıyla 5 Nisan 2024 tarihi itibariyle Ekip: SİBERAY “GÜNEŞ FIRTINASI” Erzincan’da izleyicileriyle buluştu. Film ilk günden itibaren izleyicileri tarafından yoğun ilgisini sürdürüyor.