Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Damla Gönüllülük Hareketi ASP İl Müdürü Demirci’yi ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bünyesinde “Damla Gönüllülük Hareketi” Projesi Kapsamında Gönüllü Gençler, Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirciyi makamında ziyaret ettiler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü “Damla Gönüllülük Hareketi” Programı kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler il müdürlüğü ve bağlı Kuruluşlarda ki çalışmalar ile kuruluşlarda bakım ve koruma altında bulunan bireyleri ziyaret eden gençler İl Müdürlüğünde ağırlandı.

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci; İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarda yapılan çalışmalar ve hizmetler hakkında gençlere bilgilendirme yaparak, Endonezya, Mısır, Yemen, Sudan, Suriye ve Türkiye’nin farklı illerinden gelen 35 Gönüllü gence ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Damla gönüllülük Hareketi gurup lideri, İl Müdürü Serdar Demirci ‘ye İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarda ki yapılan çalışmalar hakkında yapmış olduğu bilgilendirmeler ve misafirperverliği için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.