Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Berber ve Kuaförler hafta sonu tatili için referandum oylaması yaptılar

Hafta sonu tatil için referandum oylaması yapan Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar odası başkanı Hakan Sudaş; yapılan oylama sonucunda üyelerimiz tercih ettikleri gün tatil günü olarak belirlenecek” dedi.

Hafta sonu tatil için

Erzincan’da saç tasarımı, güzellik ve cilt bakımı sektörlerinde faaliyette bulunan üyelerin ve çalışanların ruhen ve bedenen haftada bir gün dinlenmelerini sağlayacak tatil gününü belirlemek için referandum oylaması yapıldı.

Referandum ile ilgili bilgi veren oda başkanı Hakan Sudaş; Saç tasarımı, Güzellik ve cilt bakımı sektörlerinde odamıza kayıtlı – kayıtsız olarak faaliyette bulunan tüm işletmelerimize davetiye yoluyla bilgilendirme de bulunduk. Referandum oylaması odamızın hizmet binasında 10-ile 16 saatleri arasında yapılacak. Üyelerimiz oylamaya katılarak tercihlerini yapacaklar” dedi.

Yapılan oylamanın sonucunda üyelerin tercih ettikler gün tatil günü olarak belirleneceği ve 6585 sayılı kanunun 13’ncü maddesi hükümleri çerçevesinde valilik kararı alınması için müracaat edeceklerini belirten Sudaş, alınan kararın kamu oyu ile paylaşılacağını sözlerine ekledi.