Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Babacan, Üyelerini Ziyaret Ederek Uyarılarda Bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kademeli normalleşmenin ele alındığı Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklama ile Çay Ocakları 1 Mart itibariyle yüzde 50 kapasite ile açıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Orta riskli grupta yer alan Erzincan’da 1 Mart tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayan çay ocaklarını ziyaret eden Erzincan Otel ve Kahveciler Odası Başkanı Ali Babacan, açılan iş yerlerinin yeniden kapanmaması için özellikle Maske, Mesafe ve Hijyene dikkat çekti.

Erzincan ili genelinde artış gösteren ve vaka sayılarının arttığını belirten Erzincan Otel ve Kahveciler Odası Başkanı Ali Babacan, Merkez Çarşısı, Kızılay Mahallesi, Fevzi paşa çarsısı ve Dört yolda hizmet veren işletmeleri ziyaret ederek esnaf ile istişare ettiği söyledi.

PANDENİ nedeniyle daha fazla tedbirli olunması konusunda uyarılarda bulunan Erzincan Otel ve Kahveciler Odası Başkanı Ali Babacan, ilimiz de artış gösteren vakalar nedeniyle iş yerlerimizin yeniden kapanmaması için maske, mesafe ve temizlik konusunda daha fazla dikkatli olarak tedbirlerimizi artırmalıyız. Bu zorlu sürecin bir an önce bitmesini Ülkemizin ve Erzincan esnafımızın rahat bir nefes almasını Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.