Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Van’ın kızları attı Erzincan baktı

TFF kadınlar 2. Liginde mücadele eden Erzincan Gençlergücü spor sahasında konuk ettiği Vangücü spor kulübüne 3-0 mağlup olarak kötü gidişine dur diyemedi.


TFF kadınlar 2. Liginde

Erzincan Ülkü Spor Tesislerinde oynanan 9. Hafta mücadelesinde Vangücü spora 3-0 mağlup olan Erzincan Gençlergücü spor gurupta topladığı 4 puan ile 7. Sırada bulunuyor.

Maça daha iyi başlayan konuk Vangücü spor kulübü ilk devrede Sedef ile bulduğu 2 gol ile devreyi 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya biraz daha toparlanmış görüntüsü veren Erzincan Gençlergücü spor bulduğu pozisyonları değerlendiremezken konuk takımdan Gülizar’ın uzak mesafeden attığı gol ile durumu 3-0 yaptı. Mücadelede başka gol olmayınca konuk takım Vangücü spor 3 puanın sahibi oldu. Vangücü spor aldığı galibiyet ile puanını 18 yaparak PLAY OFF şansını devam ettirdi.

Maç sonu değerlendirmede bulunan Vangücü spor kulübü kurucu başkanı Mecit Tekin galibiyetten dolayı mutlu olduklarını PLAY-OFF mücadelesini sürdürdüklerini söyledi. Geçen yıl 3. Ligden 2. Lige yükseldiklerini bu yılda hedeflerinin 1. Lig olduğunu belirten başkan Tekin, takımımızdaki tüm oyuncularımız Van’ın kızları dışarıdan transfer yapmadık. Valimiz Ozan Balcı’nın kulübümüze çok büyük katkıları ve destekleri oluyor. Valimizin destekleri ile daha da güçlendik. İnşallah PLAY OFF yolunda devam ederek 1. Lige yükseleceğiz. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.