Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trabzon MÜSİAD Heyeti Erzincan’da

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Trabzon Şubesi’ne kayıtlı 11 kişilik heyeti Erzincan’a gelerek bir dizi gezi ve temaslarda bulundu.

Müstakil Sanayici ve İş

Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşen ziyarette ilk olarak Erzincan şehir merkezini gezen heyet daha sonra Erzincan Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Erzincan MÜSİAD Başkanı Ertan Buyruk, burada bir açıklama yaparak Trabzon’dan gelen heyete hoş geldiniz diyerek inşallah faydalı bir görüşmeler olur ve hem Erzincan’ın hem de Trabzon şehrimizin faydasına olur dedi. Erzincan Organize Sanayi Bölge Müdürü Ömer Faruk Nayman ile de bir süre görüşen heyet, Erzincan OSB’de faaliyet gösteren bazı işletmeleri gezerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Erzincan OSB ziyaretlerinin ardından Erzincan Vali yardımcısı Mehmet Emre Canpolat’ı makamında ziyaret eden heyet, akabinde ileriki günlerde sera ve Trabzon OSB ile karşılıklı çalışma ve projeler yapma konusunda görüşmeler gerçekleştirdiler. Öte yandan Erzincan MÜSİAD Başkanı Ertan Buyruk, bu tür ziyaret, gezi ve temasların önümüzdeki günlerde de devam edeceğinin altını çizdi.