Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taksim Mahalle Muhtarından Aşure İkramı

Muharrem Ayının 10.gününün geçmesi ile birlikte kent içinde Aşure dağıtımları da başladı. Mahallesine yaptığı yardımlar ve organize ettiği etkinliklerle tanınan Taksim Mahalle Muhtarı Yaşar Budak kendi imkanları ile hazırladığı 500 kişilik Aşureyi muhtarlık binasının önünde vatandaşlara ikram etti.

Muharrem Ayının 10.gününün geçmesi

Erzincan’da Taksim Mahalle Muhtarlığınca düzenlenen aşure günü etkinliğinde vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Düzenlenen Programa Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Mahalle Muhtarı Yaşar Budak, Mahalle Muhtarları, Muhtar azaları ve mahalleli katıldı.

Taksim Mahalle Muhtarı Yaşar Budak, Aşure, çok farklı ürünlerin bir araya gelmesinden oluşan çok lezzetli bir yemek. Bu bizlere bir arada yaşama kültürünü anımsatır. Bizler iç içe bir çeşni gibi yaşamaya alışmış milletiz. Bu yüzden bugünün anlamı, dağıtılan tatlı kadar lezzetlidir. Afiyet olsun dedi.Düzenlenen programda konuşan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, paylaşmanın, bereketin ve kardeşliğin simgesi olan aşurenin birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini temenni ederek, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Yapılan duaların ardından Başkan Aksun ve beraberindekiler vatandaşlara aşure ikramında bulundular.

Davetli muhtarlar da yapılan ikramdan dolayı memnuniyet duyduklarını muhtarların böyle önemli günlerde birbirlerine destek olduklarını dile getirdi.