Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SGK’ den ANAGOLD 24erzincanspor’a Teşekkür Belgesi

ANAGOLD 24Erzincanspor Kulübü tüm çalışanlarının hizmetlerini yasal süresi içerisinde SGK’ ya bildirdiği ve primlerini düzenli bir şekilde ödediğinden dolayı, ANAGOLD 24Erzincanspor Kulübüne Sosyal Güvenlik Kurumunca teşekkür belgesi takdim edildi.

ANAGOLD 24Erzincanspor Kulübü tüm

ANAGOLD 24Erzincanspor tesislerinde gerçekleştirilen program da Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Erzincan İl Müdürü Burcu Tatoğlu ANAGOLD 24Erzincanspor’a teşekkür belgesi takdim etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Burcu Tatoğlu ve heyeti tarafından ANAGOLD 24Erzincanspor Kulübüne gerçekleştirilen ziyaret de belge Kulüp Başkanı Gökhan Keleş’ e takdim edildi.

Konuyla İlgili açıklama yapan SGK İl Müdürü Burcu Tatoğlu ; ‘2021 Yılı Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri’, kapsamında ANAGOLD 24Erzincanspor’umuzun kurumumuza vermesi gereken belgeleri tam zamanında vermesi ve ödemesi gereken primleri tam süresinde ödediğinden dolayı kurum adına imzalanan belgeyi Başkanımız Gökhan Keleş’ e takdim ettik. Şahsım ve kurumum adına kendilerine teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

ANAGOLD 24Erzincanspor Kulübü Başkanı Gökhan Keleş ise, kulübü bu anlayış ile idare etmeye çalıştıklarını belirterek, “ANAGOLD 24Erzincanspor olarak çok gururluyuz. SGK il Müdürümüz Burcu Tatoğlu’na ve Kurum Başkanlığına teşekkürlerimi sunuyorum. Kulübümüzün Türkiye’ de her zaman bu konuda örnek gösterilmesi için görev süremiz boyunca elimizden geleni yaptık.  ANAGOLD 24Erzincansporumuzun tüm futbol kamuoyunda borçsuz kulüp olarak anıldığının altını bir kez daha çizmek istiyorum. Bu Erzincan’ımız için gurur verici bir durumdur. ” dedi.