Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OSB ’de Dev Yatırım Hizmete Başladı

Yaklaşık 45 gündür Erzincan Organize sanayi bölgesinde 43 çalışanı ile birlikte hizmet vermeye başlayan BC fiber üretim fabrikasını ziyaret eden Erzincan Valisi Asli Arslantaş, Organize sanayi bölgesi mütevelli heyeti ile birlikte hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Yaklaşık 45 gündür Erzincan

Ziyarette Erzincan Valisi Ali Arslantaş BC Fiber Üretim Fabrikasında çalışanları ziyaret ederek bir süre sohbet etti ve Fabrika müdürü Rıdvan Alaz ’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Erzincan Organize Sanayisinde hizmet vermeye başlayan BC Fiber 43 çalışanı ile birlikte büyümeye ve ihracat noktasında gelişmeye devam ediyor.

Yaklaşık 45 gündür hizmet vermeye başlayan BC Fiber fabrika müdürü Rıdvan Alaz gelinen süreci anlattı. Erzincan İlçesi Refahiye ’li olduğunu belirten BC Fiber Fabrikası müdürü Rıdvan Alaz, fabrikanın kuruluş aşaması ve gelinen noktalarla ilgili olarak açıklama yaptı.

Yaklaşık 3 yıl öncesinde fabrikanın Erzincan’a kurulma noktasında Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım Beyin danışmanlığını yapan Eski TCDD genel müdürü şimdiki AK Parti Erzincan Milletvekilimiz Süleyman Karaman Beyin yardım ve destekleri ile bugün yaklaşık 45 gündür burada 43 çalışanımız ile birlikte hizmet vermeye başladık. Açılış noktasında tüm Prosedürleri Süleyman Bey nezdinde aştıklarını belirten Alaz, Böyle bir fabrikayı Erzincan ilimize kazandırılmasında çok büyük emek ve yardımları olan başta Süleyman Karaman olmak üzere Milletvekilimiz Burhan Çakır Beye, Erzincan Valimize Organize sanayi bölgesi müdür ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz.

Belli bir üretim kapasitesine geldiklerini ve ilk siparişlerini de almaya başladıklarını belirten BC Fiber Fabrikası Müdürü Alaz; “ bir hafta sonra çalışma ekiplerine 20 kişi daha katılacaklarını ve 2020 yılsonuna kadar çalışan sayısı noktasında 140 kişiyi de bulabileceklerini belirterek, yıllık 4 milyon dolarlık bir üretim hedeflediklerini kaydetti.

Erzincan Organize sanayi bölgesinde 7 Bin Metre kare açık alanı ve yaklaşık 3 Bin metre kare kapalı alanında kablo bağlantı Ekipmanları üretimi yapan ve destek sağlanması durumunda 400 kişinin istihdam edileceği BC Fiber Optik Sanayi ve Ticaret A.Ş. de Telekomünikasyon ve haberleşme alanlarında hizmetini büyütecek.