Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Motivasyon Otobüsü Erzincan’da

Erzincan Barosunun davetlisi olarak Erzincan’a gelen Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulunun akademisyenlerinden Öğretim Görevlisi Kudret Armağan, Motivasyon Otobüsünde seminer eğitimi verdi.

Erzincan Barosunun davetlisi olarak

Motivasyon Otobüsü ‘ne alınan öğrenciler, kendilerine verilen balonlara tüm streslerini doldurup şişirdiler, stres dolu balonlar patlatılarak seminerde ilk Motivasyon sağlandı.

Erzincan Baro Başkanı olarak seçildikten sonra eğitime verdiği destekle dikkat çeken Erzincan Baro başkanı Av. Âdem bir ilke daha imza atarak Motivasyon otobüsünü getirterek ilkokul, ortaokul ve liselerde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulunun akademisyenlerinden Öğretim Görevlisi Kudret Armağan tarafından eğitimler verildi.

    

Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulunun akademisyenlerinden Öğretim Görevlisi Kudret Armağan, Erzincan Barosu Avukatlarından Ayşe Yumuk, Kadir Özkan ile birlikte Türk bayrakları ve balon dağıtarak Motivasyon otobüsüne aldılar.

Gerçekleştirdikleri eğitim ile ilgili olarak bilgi veren Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulunun akademisyenlerinden Öğretim Görevlisi Kudret Armağan, “Yaptığınız iş ne olursa olsun, nerede yaşarsanız yaşayın, ilk önce iletişiminiz güçlü değilse adım atmak zorlaşıyor. Sanki ayağı bağlı bir kişi gibi düşün yani adım atamıyorsun diyerek, Türkiye’de ilk kez uyguladıkları bu projeyi 81 ilde gerçekleştirmek istediğini söyledi.

     

İlkokul, ortaokul ve lise eğitimi alan öğrencilere yönelik uygulanan Motivasyon Otobüsü seminerleri ile öğrencilerimizi sınıf atmosferinden alıp, Otobüs içerisinde yeni bir heyecanla, yeni bir yolculuğa çıkarmak istediklerini de söyleyen, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulunun akademisyenlerinden Öğretim Görevlisi Kudret Armağan, Bu onların hayatlarında iz bırakacak bir proje. Bu projeyle, kendilerine olan inançları ve çevresiyle olan etkileşimleri daha artacak, algıları yükselecek ve çevresindeki gördükleri her şeye merakla bakacaklar. Eminim ki, hayatlarında önemli bir dönüm noktası olacak” diye konuştu.

Sponsor bulduğu takdirde çok daha güzel ve görsellik taşıyan bir otobüs ile eğitimlerini sürdürmek istediğini söyleyen Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulunun akademisyenlerinden Öğretim Görevlisi Kudret Armağan, “yaklaşık 35 öğrencinin alındığı Motivasyon otobüsünde ilk olarak şişirdikleri balonları patlatarak streslerini patlattılar. Çeşitli stres yenme metotları ile ilgili hareketler yaptıktan sonra beyin jimnastiği ile ilgili hareketler yaptırdı. Çalışmalar sonrasında eğitime katılan öğrencilere pamuk şeker dağıtıldı.

Etkinliğe katılan Erzincan Akyazı Şehit er Mesut Koyun ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri aldıkları eğitimin oldukça faydalı olduğunu ifade ederek gelecekteki hayallerini söylediler.

      

Yapılan etkinlik ile ilgili olarak bilgi veren Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk; “Çocuklar bizim geleceğimiz, biz onların her zaman yanındayız. Görevi geldiğimiz andan itibaren çocuklarımızın kişisel gelişimine yönelik projeler etkinlikler yapmaktayız. Bugün de Motivasyon otobüsü projemizle sizlerin karşısındayız.

4 tane köy Okulu’nda bugün programınız var. Kütahya Simav’dan Türkiye yola çıkan Motivasyon otobüsünü bugün Erzincan’a getirdik. İlk olarak Akyazı İlköğretim Okulu’ndayız. Kudret hocamla beraber çocuklarımızın kişisel gelişimine Motivasyonla performansına yönelik bugün etkili iletişim sağlamalarını ilişkin bir program yapıyoruz. Çocuklarımıza biz geleceğimiz olarak baktığımız için, onlara bu yaşta gelişimine katkı sağlamak adına biz bu programlar organize ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de bizim eğitim ve çocuklarımızın gelişimine, zekâlarına, performanslarına katkınız devam edecek. Çocuklarımızın kişisel gelişimi için her türlü çalışmaya devam edeceğiz. Bizleri kırmayan buraya kadar gelerek eğitim veren Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulunun akademisyenlerinden Öğretim Görevlisi Kudret Armağan hocamıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından etkinliğe katılan Erzincan Akyazı Şehit er Mesut Koyun ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri Erzincan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk’e teşekkür ettikten sonra, doğal bir kağıda hayallerini yazarak uçak yapıp geleceğe uçurdular.