Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meteoroloji Uyardı

Meteoroloji Erzincan İl Müdürü Yusuf Ziya Dağ, hafta başında sıcaklıkların bir nebzede olsa düşeceği ve yağışlı bir havanın geldiği belirterek vatandaşların bundan çok fazla etkilenmeyeceğini dile getirdi.

Meteoroloji Erzincan İl Müdürü

Meteoroloji Erzincan İl Müdürü Yusuf Ziya Dağ, hafta başında sıcaklıkların bir nebzede olsa düşeceği ve yağışlı  bir havanın geleceğinin tahmin edildiğini  belirterek vatandaşların bundan çok fazla etkilenmeyeceğini dile getirdi.

Konuşmasında zira don ile ilgili da konuşan Dağ, önümüzde ki hafta içerisinde zira don tehlikesinin olmayacağını söyledi.

Konu hakkında açıklama yapan Meteoroloji İl Müdürü Yusuf Ziya Dağ ; “Pazar günü havanın kapalı ve sıcaklıkların kademeli olarak  5 -6  derece düşebileceğini, maksimum sıcaklıkların 18 dereceye kadar çıkacağını söyleyebiliriz. Salı günü tekrardan yağışlı bir hava altına gireceğiz. Sıcaklıkların çok fazla düşmeyeceği vatandaşları çok fazla etkileyecek bir durum söz konusu olmayacağın tahmin ediyoruz.

Zirai don ile alakalı olarak  da özellikle çiftçilerimizin olumsuz yönde etkilenmemesi açısından yapılan çalışmalara bakıldığında önümüzde ki hafta içerisinde her hangi bir şekilde zira don tehlikesi olmayacağından söz edebiliriz” dedi.

Haber: Hasan Çakmak