Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gol kaçırma rekoru kıran 24Erzincanspor 1 attı 3 puanı kaptı

TFF 2. Lig Kırmızı gurup 30. Hafta mücadelesinde düşme potasında bulunan Belediye Derince sporu konuk eden 24Erzincanspor ilk devrenin başlarında bulduğu gol ile mücadeleden 1-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

TFF 2. Lig Kırmızı

Erzincan 13 Şubat Şehir stadyumunda oynanan ve Emre Kaan Çalışkan’ın yönettiği mücadelede sahadan 1-0 galip ayrılan 24Erzincanspor aldığı 3 puan ile 4.sıradaki yerini korudu.

Şampiyonluk mücadelesi veren 24Erzincanspor sahasında konuk ettiği Belediye Derince sporu 1-0 mağlup etti. Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi takım mücadelenin 3. Dakikasında Ali Altınöz ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Konuk Belediye Derince spora fazla pozisyon vermeyen 24Erzincanspor bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince mücadelenin devresi 1-0 ev sahibi takım 24Erzincansporun üstünlüğüyle tamamlandı.

2.yarıya da hızlı başlayan 24Erzincanspor gol kaçırma rekoru kırdığı maçta başka gol bulamayınca mücadele ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Maçın sonlarında hakem 24Erzincanspor teknik direktörü Bülent Akan ’a kırmızı kart gösterdi.

31 Hafta mücadelesinde gurupta lider durumda bulunan Amed spora konuk olacak olan 24Erzincansporda Teknik direktör cezalı konuma düştüğü için önemli maçta takımın başında olamayacak.

24Erzincanspor oynadığı 30 maç sonunda 17 Galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucu topladığı 58 puan ve +24 averajla 4. Sırada bulunuyor.