Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erbakan; Erzincan’a Verilen Sözler Tutulmadı

Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı salonda partililere seslenen Erbakan, Erzincan 1. Olağan Kongresi'nin Erzincan'da Yeniden Refah ve milli görüş sancağını en yüksek burçlara dikecek buluşma olmasını dilediğini aktardı.

Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı

Yeniden Refah Partisi Erzincan1. Olağan Kongresi, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla yapıldı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Milletimiz, iktidarın yapmış olduğu bir camiyi, bir üniversiteyi dahi eleştirecek noktaya gelmiş muhalefetten, bu milletin evlatlarının 15 Temmuz gecesinde, iyi niyetle, ihlasla, vatan ve milleti için göstermiş olduğu bir direnişi bile eleştirecek noktaya gelmiş olan basiretsiz, pervasız muhalefet anlayışından şikâyetçi.” dedi.

Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı salonunda gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi Erzincan1. Olağan Kongresi Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Divan teşekkülünün oluşturulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

ERZİNCAN OLARAK İL KONGRESİNİ YAPMA HAKKINI ELDE ETTİK

Açılış Konuşmalarını yapan Yeniden Refah Partisi Erzincan İl Başkanı Nuri Duraklı,” Kurulduğu günden itibaren hemen çalışmaya başlayan Genel Başkanımız ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz il başkanlıkları ile ilgili olarak istişarelerini yapmış ve yapılan istişareler sonucunda 76 ilimize il başkanı atamaları genel başkanımız tarafından gerçekleştirilmiştir. 11 Ocak 2019 tarihinde Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan tarafından Yeniden Refah Partisi Erzincan İl Başkanı olarak şahsıma görev tevdi edilmiştir. Almış olduğum görev çerçevesinde öncelikli olarak il yönetim kurulunu oluşturduk, hemen akabinde il yönetimindeki arkadaşlarımızı, ilçelerde ilçe başkanlarını tespit etmek üzere görevlendirdik. Yapılan istişareler sonucunda belirlenen ilçe başkanı atamaları, il yönetim kurulunun onayı ile gerçekleştirdik. Buna göre 5 ilçe teşkilatının kuruluşunu gerçekleştirdik. 3 ilçede kongremizi yaptık. Erzincan olarak il kongresini yapma hakkını elde ettik” dedi

İl Başkanı Duraklı, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın katılımı ile gerçekleştirdiğimiz 1. Olağan genel kurulumuz Erzincan ve Ülkemize hayırlar getirsin temennisinde bulundu.

ALLAH’IN TÜRKİYE’YE OLAN RAHMETİNİ HER OLAYDA RAHATLIKLA GÖRÜYORUZ

Yeniden Refah Partisi Başdanışmanı ve kurucular kurulu üyesi Sultan 2. Abdülhamid Han’ın 4. kuşak torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu yaptığı konuşmasında; “Allah’ın Türkiye’ye olan rahmetini her olayda rahatlıkla görüyoruz ve Türkiye’yi düşürmediği için O’na şükrediyoruz” dedi.

Osmanoğlu; “Türkiye’nin kafasını kaldırmasını istemeyen ve tarihsel misyonuna ve mirasına sahip çıkmasını istemeyen güç odakları ki bunları şer odakları olarak da tanımlaya biriz. Her türden saldırılarla bizleri yolumuzdan çevirmeye çalışmaktadır. Ancak inancımız odur ki Allah’ın bu millete sonsuz rahmeti vardır ve kim ne tuzak kurarsa kursun, akıbet şerde yürüyenlerin değil hayırda koşanların olacaktır. Bizler Allah’ın rahmet ve korumasında yürüyoruz. Allah’ın Türkiye’ye olan rahmetini her olayda rahatlıkla görüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Son olarak konuşmalarını yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan; “Erzincan halkına verilen sözlerin tutulmadığını söyleyerek,  “Biz Yeniden Refah iktidarında hikâye anlatmayacağız, bizden öncekileri suçlayıp yıllar boyunca bizden öncekilerin yaptıklarını anlatmakla vakit harcamayacağız.” diye konuştu.

ASGARİ ÜCRETTEN DEVLET HİÇBİR VERGİ ALMAYACAK

Asgari ücretten devlet hiçbir vergi almayacak. Böylelikle hem işverenin hem de işçinin yüzü gülecek. Hayvancılık en güçlü teşviklerle desteklenecek. Bizim iktidarımızda devlet vatandaşını iş, aş ve meslek sahibi yapacak. Çok iddialı bir şey daha söylüyoruz, Allah’ın izniyle bu da gerçek olacak. Beş sene içerisinde bu ülkede zekât verecek kimseyi bulamayacak hale geleceksiniz.”

MİLLİ GÖRÜŞ BEREKET DEMEKTİR

Milli Görüşün bereket demek olduğunu ifade eden Erbakan, “54. hükümette bunu yaşadınız ve gördünüz. 54. hükümette Erbakan Hoca’nın vermiş olduğu o maaş zamları olmasaydı bugün memur, işçi ve emeklinin maaşı yarı yarıya olacaktı. İnşallah Yeniden Refah iktidarında bu aziz millet Allah’tan başkasına muhtaç olmayacaktır.” İfadelerine yer verdi.

Kongreye, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Yüksel, Genel Başkan Başdanışmanı kurucular kurulu üyesi Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nuri Duraklı, Gümüşhane, Kars, Muş, Trabzon, Rize ve Çorum il başkanları ile partililer katıldı.