Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dezenfekte Çalışması Yapıldı

Uğur Okulları Erzincan Uğur Anadolu Lisesinde korona virüse karşı öğrencileri korumak amacıyla dezenfeksiyon çalışması yapıldı. Çalışma kapsamında görevliler tarafından sınıflardan tuvaletlere kadar okulların tamamı ilaçlandı.

Uğur Okulları Erzincan Uğur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan toplantıda, öğrenciler, öğretmenler ve velilerin sağlığı için ülke genelindeki bütün okulların 16 Mart Pazartesi’den itibaren 30 Mart Pazartesi’ne kadar 2 hafta süreyle Tatil edilmesi kararının ardından okullarda başlatılan Dezenfekte çalışmaları kapsamında Erzincan Uğur Anadolu lisesinde Dezenfekte çalışması yapıldı.

Türkiye’de ki ilk korona virüs vakasının tespit edilmesinin ardından kamu kurumları önlemlerini artırdı. Erzincan’da öğrencileri olası Virüs etkilerine karşı korumak amacıyla okullarda dezenfeksiyon çalışması yapılmaya başlandı. Erzincan genelinde bütün okullarda yapılması planlanan çalışma kapsamında görevliler tarafından sınıflardan tuvaletlere kadar okulların tamamı ilaçlandı. Çalışmaların önümüzdeki günlerde devam etmesi ve eğitime hazır hale gelmesi planlanıyor.