Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ya Şehit Olurum Ya Gazi

64 yaşındaki Celal Özsağlıcak, Ordu Caddesi üzerindeki Askerlik Şubesi'ne dilekçe vererek gönüllü askerlik yapmak istediğini belirterek, Bende Barış Pınarı Harekâtına katılmak istiyorum. Ya şehit olurum ya gazi." dedi.

64 yaşındaki Celal Özsağlıcak,

Erzincan’da yaşayan 64 yaşında ki 5 çocuk babası Celal Özsağlıcak, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekâtına tam destek vermek için Erzincan Askerlik Şubesine gelerek askere alınmak için dilekçe verdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekâtına her kesimden destek gelmeye devam ediyor. Erzincan’da yaşayan 64yaşında ki Celal Özsağlıcak, Erzincan Askerlik Şubesine dilekçe vererek düzenlenen Barış Pınarı Harekâtında görev almak istediğini söyledi.

Celal Özsağlıcak: “Kahraman Türk Askerimizin Suriye’de Fırat’ın doğusuna başlatmış olduğu Barış Pınarı harekâtına gönüllü olarak, Erzincan askerlik şubesine yazılı dilekçe ile müracaat etmek istiyorum. Gönüllü olarak bende gitmek istiyorum. / Fırat’ın doğusunda terör örgütlerine karşı yapılan Barış Pınarı Harekâtında, harekât başlamış başlayalı Amerika bizi tehdit ediyor. Amerika’nın elinde üç seçenek varmış. Bu üç seçenek ile bizi korkutmak istiyor. Bilmez ki biz Allah’tan başka kimseden korkmayız. Türkler çelik bir yaydır germeye gelmez.

Bunlara Çanakkale’yi özellikle Amerika’ya Kore’yi hatırlatmak lazım Biz de Çanakkale ruhu devam ediyor. En son 15 Temmuz’da gördüler. Sayın Başkanımızın çağrısıyla meydanlara çıktık. Silahsız boş elle 8 saat için de yeniden ikinci Kurtuluş Savaşını verdik. Şahlanışın zamanı geldiğinde tekrar şahlanırız. Biz bir ölür bin diriliriz. Şuan da Barış Pınarı Harekâtında her kademesinde görev alan Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimize muvaffakiyet, üstün başarılar diler, hepsine ayrı ayrı selam eder alınlarından öperim. Ayakları taşa değmesin. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Allah’a emanet olsunlar. Ne Mutlu Türk’üm diyene” dedi.