Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Unutma, Sen Varsan Şiddete Yer Yok

KADEM “25 Kasım Kadın’a Şiddet Haftası” sebebi ile Aile Bakanlığı’nın da desteklediği Şiddeti engellemek insani ve vicdani bir sorumluluktur. Unutma, “Sen Varsan Şiddete Yer Yok!” sloganı ile stant açtı.

KADEM “25 Kasım Kadın’a

Erzincan MER Plazada bulunan il temsilciliğinde açılan stant da ziyaretçilere KADEM tarafından hazırlatılan el broşürleri dağıttılar.

Kampanya kapsamında, şiddete kayıtsız kalmamanın insani ve vicdani bir sorumluluk olduğuna dikkat çekilen bir de kamu spotu hazırlandı. ‘Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü’ öncesi yerel gazete ve televizyonlarda kampanya ile ilgili bilgi verilerek destek çağrısında bulunuldu.

KADEM Erzincan İl Temsilcisi Büşra Eren, şiddetin aile içi bir mesele değil toplumsal bir sorun olduğuna dikkat çekerek, “KADEM olarak bizler, herkese karşı her türlü şiddeti reddediyoruz. Kadına yönelik şiddetin önlenebilmesi için yargının, diğer kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, yani kadın-erkek; toplumdaki her bir ferdin aynı tutarlılıkla hareket etmesine ihtiyacımız var” dedi.