Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ülkü Ocaklarından Terör Şehidine Vefa

1980 öncesi yaşanan terör olaylarında şehit olan Fatma Yılmaz’ ı Kabri başında ziyaret eden Erzincan Ülkü Ocakları Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri ile ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim okutarak dua ettiler.

1980 öncesi yaşanan terör

Ziyaret sonrası açıklama yapan Erzincan Ülkü Ocakları Başkanı Vasfi Karatepe; “Bu menfur olay bizlere Türk düşmanlarının zaman ve mekân gözetmeden, bugün Türkmen elinde olduğu gibi, 15 Temmuzda Hilal Bıyıklı Özel Harekâtçılarımıza saldırdıkları gibi,  80 öncesinde de evlerimize kadar bombalarla sinsice, teröristçe saldırabildiklerini göstermiştir.

Biz Ülkücüler şahadetinin insan için en yüksek makam olduğunu kabul ederiz fakat şahadet bizler için son çaredir. Biliriz ki asıl olan yaşamaktır ve şehitlerimiz bizim yaşamamız için canlarından vazgeçenlerdir. Bize düşen nefislerimizden vazgeçip nesillerimiz için yaşamak onlara Türkçe yaşamayı öğretebilmektir.

Evladının tarifi ile Fatma Yılmaz çocuklarını vatan millet sevgisiyle yetiştiren, onların yanında olan, teşvik eden, metanet abidesi, herkesin ablası, annesi, kardeşi olabilen bir Türk kadınıydı. Günümüz dünyası işte böylesi örnekler yetiştirebilen Türk’ ün adaletine muhtaç, şefkatine açtır.

Ülkü Ocakları olarak Fatma Yılmaz’ın mirasına uygun olarak; adil ve müşfik Türk gençlerini; asil kanlarını kirletmeden, isimlerine leke sürmeden, duruşları ile birer bayrak olacak şekilde yetiştirmeye devam ediyoruz.

Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na, binlerce ülkücü şehidimize minnet ve şükran duyuyoruz. Allah şefaatlerinden mahrum etmesin, hepsinden razı olsun. Makamları ali, mekânları cennet olsun” dedi.