Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tebrik Belgelerini Aldılar

Erzincan T Tipi Kapalı ve açık ceza infaz kurumun da mesleklerinde 25 yılını tamamlayan personellere düzenlenen törenle tebrik belgeleri verildi. Belge töreninden sonra katılımcılara iftar verildi

Erzincan T Tipi Kapalı

T Tipi Kapalı ve açık ceza infaz kurumun da mesleklerinde 25 yılını tamamlayan personellere tebrik belgeleri verilmesi için Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iftar programı düzenlendi.

Düzenlenen belge ve iftar programına Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Akın Çiçek, Adli Yargı Adalet Komisyonu başkanı Ümit Şahin, Adalet Komisyonu üyesi Şule Yılmaz Kurt, Erzincan Cumhuriyet Savcıları, Hâkimler ile Kapalı ve Açık İnfaz Kurumu personeli katıldı.

Düzenlenen belge ve İftar programı öncesi açıklamalarda bulunan Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Akın Çiçek, Tebrik belgelerinin personel arasındaki Motivasyon ve verimliliği artıracağını, şimdiye kadar sorumluluk bilinci, çalışkanlık ve fedakârlıkla görev yapan personele yapmış olduğu ve bundan sonra da yapacağı hizmetlerden dolayı tebrik ve teşekkürlerini bildirdi.

Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ümit Şahin yapmış olduğu konuşmada: ” 25 yıl boyunca yapmış oldukları fedakâr ve özverili hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, personele bundan sonraki mesleki hayatında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Akın Çiçek, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ümit Şahin, Adalet Komisyonu Üyesi Şule Yılmaz Kurt, Hâkim ve Cumhuriyet Savcıları tarafından meslekte 25 yılını dolduran personele tebrik belgelerini verdiler. Kapalı Ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda 25 yılını tamamlayan personeller de düzenlenen iftar programı ve törenden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.