Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taş, Şehitlerimizin Kemikleri Sızlamıştır

Erzincan Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Sabri Taş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın açıklamasına tepki göstererek, “Türkiye olmasa Kıbrıs’ı kim tanıyacak, yavru vatanımıza bizler sahip çıktığımız gibi ölene kadar yine sahip çıkacağız” dedi.

Erzincan Muharip Gaziler Derneği

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın Kırım’ın ilhakı gibi Kuzey Kıbrıs’ın Türkiye bağlanmasının korkunç olacağı açıklamalarına Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şube Başkanı Sabri Taş ’tan tepki geldi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şube Başkanı Sabri Taş yaptığı yazılı açıklamada “KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın Türkiye aleyhinde haince yapmış olduğu açıklamalarını şiddetle kınıyoruz.” Taş açıklamasında “Kendisinin Türk olduğundan şüphe etmekteyiz. Kıbrıs 1974 yılında Barış harekâtında 498 Mehmetçik, 340 Mücahit ve sivil olmak üzere 838 şehit ve yüzlerce yaralı verilerek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kurulmasına vesile olan şehitlerimizin kemiklerini sızlatmıştır.

Bizler Kıbrıs Gazileri olarak bu zata hakkımızı helal etmemekle beraber canlarını kurtardığımız Kıbrıs halkından da beklentimiz malum zatı koltuğundan etmeleridir. Kıbrıs’tan defolup gitsin Türkiye olmasa Kıbrıs’ı kim tanıyacak, yavru vatanımıza bizler sahip çıktığımız gibi ölene kadar yine sahip çıkacağız. Bu zatın biraz gururu, şerefi varsa, en kısa zamanda istifa edip defolup gitmesini bekliyoruz” dedi.