Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tapu İşlemleri Daha Hızlı Olacak

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün uygulamaya koyduğu “Web-Tapu Sistemi” Bölge Müdürlüğü yetki alanında ki İliç Belediye Başkanlığı ve Tapu ve Kadastro XXIV(Erzincan) Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile uygulamaya geçti.

Tapu ve Kadastro Genel

Web-Tapu Sistemi ile ilgili protokol, İliç Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz ile Bölge Müdürü Hasan Dayıkaraca arasında imzalandı. İmza töreninde Bölge Müdürü Hasan Dayıkaraca, İliç Tapu Müdürü Suzi Güzel ve şube müdürü Emin Ünal bulundular.

İliç Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz; “Hayata geçirilen protokolle birlikte tapu müdürlükleri ve belediye başkanlığı birimlerindeki belge güvenliği, bürokrasinin azaltılması, işlemlerin hızlandırılması ve personelin iş yükünün azaltılması sağlanacak. Web-Tapu Sistemi hizmetle işlem hızı, zaman tasarrufu açısından da fayda sağlayacak. Vatandaşlarımızın daha etkin hizmet alabilmesi için kurumlar arası işbirliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Tapu ve Kadastro XXIV(Erzincan) Bölge Müdürü Hasan Dayıkaraca ise açıklamasında; “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Belediyeler arasında başlatılan web tapu sistemi üzerinden elektronik ortamda işlem yapılması Erzincan İliç ilçesinde uygulanacak. İşlemlerin daha hızlı ve kolaylaşması, tapu müdürlükleri ve belediyelerdeki iş ve işlem sürecinin azaltılması, verimliliğin arttırılması ve daha etkin hale getirilmesi amacıyla gerçekleştirilen Web-Tapu Sistemi protokolümüz hayırlı olsun dedi.