Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Stajyer Avukatlara Uyuşturucu İle Mücadele Eğitimi

Seminer ve Eğitimlerini sıklıkla sürdüren Erzincan Barosu Stajyer avukatlara yönelik İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğünde görevli konunun uzmanı polis memurları tarafından uyuşturucu ile mücadele de farkındalık eğitimi gerçekleştirdi.

Seminer ve Eğitimlerini sıklıkla

Erzincan Barosu toplantı salonunda Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğünde görevli konunun uzmanı polis memurları tarafından Uyuşturucu ile Mücadelede Farkındalık Eğitimi Semineri verildi.

Gerçekleştirilen seminere Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk, Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürü Abdullah Doğan, Stajyer Avukatlar, Emniyet görevlileri katıldı.

Stajyer avukatlara verilen seminerde; narkotik araştırmaların, ülkemizde uyuşturucuya başlama yaşının 19 yaş sonrası olduğu, tamamen ortadan kaldırılması amaçlı farkındalık eğitimlerinin sürdürüleceği ifade edildi.

Uzmanlara göre, uyuşturucu ile mücadele konusunda polisiye önlemler yeterli değil; herkesin dikkat, ilgi ve gözlem açısından ciddi sorumluluk taşımaları gerekiyor. Bu bakımdan uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi için herkesin destek vermesi gerekmektedir. Uyuşturucu kullanımını tamamen ortadan kaldırılmasının hep birlikte yapacak çalışmalarla bu kullanımın önüne geçebileceği belirtildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğünde görevli konunun uzmanı polis memurları tarafından verilen eğitimde dizlere destek vermenizi ve uyuşturucu ile ilgili bizlere yapacağınız ihbarlarla yanımızda olmanızı istiyoruz denildi.

Seminer öncesi konuşan Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk, konuşmasında; “Toplumda uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele konusunda hassasiyet, farkındalık ve duyarlılığının her geçen gün artmaktadır. Uyuşturucusuz, sağlıklı bir toplum için çalışıyoruz; yetkili makamların her zaman yanında ve destekçisiyiz. Kıymetli sunumları için Narkotik Şube Müdürlüğünde görevli uzman görevlilerimize teşekkür ediyoruz.” Dedi.