Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Selçuk, Sağlık Çalışanlarımıza Teşekkür Ediyorum

Bayındır Memur-Sen Genel Merkez disiplin kurulu başkanı ve Bayındır Memur-Sen Erzincan il başkanı Bilal Selçuk yeni tip korona virüsle (COVİD-19) ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bayındır Memur-Sen Genel Merkez

Selçuk, Devletimiz, Cumhurbaşkanımız öncülüğünde bütün kurumlarıyla seferber durumdadır. Bu sıkıntılı süreci ülke olarak en kısa sürede atlatacağımıza olan inancımızla ayaktayız” dedi.

Bayındır Memur-Sen Genel Merkez disiplin kurulu başkanı ve Bayındır Memur-Sen Erzincan il başkanı Bilal Selçuk yaptığı açıklamada, “Tüm dünyayı etkisi altına alan öldürücü virüsle mücadele büyük bir gayret, titizlik ve kararlılıkla sürdürülmektedir. Devletimiz, Cumhurbaşkanımız öncülüğünde bütün kurumlarıyla seferber durumdadır.

Bu sıkıntılı süreci ülke olarak en kısa sürede atlatacağımıza olan inancımızla ayaktayız diyen Selçuk, Bir an önce ve en az kayıpla bu beladan kurtulma çabasının asıl kahramanları hiç kuşku yok ki sağlık çalışanlarıdır. Güvenlik görevlisinden başhekimine, tıbbi sekreterinden doktoruna, veri kayıt görevlisinden temizlik elamanına, ambulans şoföründen hemşiresine, acil görevlisinden klinik destek elemanına birbirini tamamlayan bu zincirin başarısı hep birlikte ve olağanüstü bir emekle mümkün olmaktadır. Buradan Şahsım ve Sendikamız adına tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Allah Yardımcıları olsun” dedi.