Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Selçuk, Peygamber Efendimize Yapılan Hakaretleri Şiddetle Kınıyoruz

Fransa Cumhurbaşkanı Emmenuel Macron'un İslam'ı ve Hz. Peygamber'i hedef alan sözlerini kınayan Bayındır Memur Sen Erzincan İl Başkanı genel merkez disiplin kurulu başkanı Bilal Selçuk Fransız mallarını boykota davet etti.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmenuel Macron'un

Yazılı bir açıklama yapan Bayındır Memur Sen Erzincan İl Başkanı genel merkez disiplin kurulu başkanı Bilal Selçuk, “Almanya’da cami baskını, Hollanda’da Gert Wilders’in terör ve şiddet içeren konuşmaları ve nihayet Macron’un, ifade hürriyeti arkasına sığınarak, İslam’a ve peygamberine saldıranlar aslında kendilerinin geçirdikleri cinneti yansıtıyor.

Bütün dünya duysun ki;  bizim için Hz. İsa da Hz. Musa da hülasa,  Hz. Âdem’den Hatemül Enbiya Hz. Muhammed’e bütün peygamberler kutsaldır, haktır, sataşmadan dahi muaftır. Çünkü onlar, insana onuru ikram, insanlığa felahı imkân haline getirmek için yaşadılar, yaşattılar ve hakikati, doğruyu yaydılar.

Dolayısıyla biz, neye inandığına bakmaksınız, yüce Allah’ın yarattığı bütün insanları “yaratılanı sev yaratandan ötürü” düsturuyla sever, hakikatin ışığı sönmesin, refah sömürülmesin, felah engellenmesin diyerek de hilkati garibenin yani Macron gibilerin karşısından mücadele etmeyi hem düstur hem onur sayarız.

Fransa Cumhurbaşkanını şiddetle kınadıklarını ifade eden Bayındır Memur Sen Erzincan İl Başkanı genel merkez disiplin kurulu başkanı Bilal Selçuk, “halkımızı Fransız mallarını boykot etmeye davet ediyoruz. Peygamber efendimize yapılan hakaretleri şiddetle kınıyoruz. Peygamber efendimize (sav) hakaret içerikli karikatürlerin Fransa’da kamu binalarına yansıtılması İslam düşmanlığının batıda geldiği noktayı gözler önüne seriyor” ifadelerine yer verdi.