Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit Aileleri Koruma Derneğini Ziyaret Ettiler

Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneğini ziyaret eden Ülkü Ocakları Erzincan İl başkanı Vasfi Karatepe, Birliğimizin ve bölünmez bütünlüğümüzün en büyük kanıtı bu topraklar için canını feda eden şehitlerimizdir" dedi.

Erzincan Şehit Aileleri Koruma

21 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Şehit Aileleri Koruma Derneğini genel kurulunda başkanlığa seçilen Abdulkadir Zengin’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneğini ziyaret eden Ülkü Ocakları Erzincan İl başkanı Vasfi Karatepe, Birliğimizin ve bölünmez bütünlüğümüzün en büyük kanıtı bu topraklar için canını feda eden şehitlerimizdir” dedi. Ülkü Ocakları Erzincan İl başkanı Vasfi Karatepe ve yönetimi Şehit aileleri koruma derneğine Abdulkadir Zengin’in başkan seçilmesi nedeniyle Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneğini ziyaret ettiler.

Şanlı tarihi sayısız kahramanlıklarla dolu Türk milletinin birlik ve bölünmez bütünlüğünün en büyük kanıtı, bu topraklar için canını feda eden şehitler olduğunu belirten Ülkü Ocakları Erzincan İl başkanı Vasfi Karatepe; “ Türk Milleti, tarih boyunca verdiği var olma mücadelesinden her zaman başarı ile çıkmıştır. Bu başarının yegâne sahibi vatanseverliğiyle gurur duyduğumuz gazi ve şehitlerimizdir dedi.

Türk milletinin tarihinin sayısız kahramanlıklarla dolu olduğunu belirten Karatepe, “Bu kahramanlıkların en müstesna kanıtı ise aziz şehitlerimizdir. Kutsal vatan toprakları için seve seve canını veren Aziz Şehitlerimiz, ulusal bütünlüğümüzün en önemli göstergesidir. Vatanımızı kanları, canları pahasına koruyan, onurumuzu, bağımsızlığımızı tehdit eden, birlik ve bütünlüğümüze kasteden her türlü kalkışmaya karşı çıkıp bu uğurda canını feda eden tüm Şehitlerimize minnet borcumuz ömür boyu ödenmez. Şehitlerimize sahip çıkmak ve onları anmak en kutsi görevlerimiz arasındadır. Vatanı ve bayrağı için şehit olan, bugün bizlerin bağımsız bir ülkede yaşamamızı sağlayan, tüm şehitlerimizi minnetle anıyor Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum” ifadesini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkürlerini ileten Erzincan Şehit Aileleri Koruma Dermek Başkanı Abdulkadir Zengin,” Allah Razı olsun Ülkü Ocakları başkanımız ve yönetimi bizleri ziyarete geldiler. Zaten sık, sık arıyorlar bizlere her zaman destek oluyorlar” dedi.