Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rektör Levent Aşure Dağıttı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Muharrem ayı dolayısıyla üniversite kampüsünde Akademisyen, personel ve öğrencilere aşure ikramında bulundu. Üniversite yemekhanesi personeli tarafından hazırlanan aşure, öğrencilere ve personele dağıtılarak dualar edildi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi,

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve yönetiminin de katıldığı aşure ikramına öğrenciler ve personel ilgi gösterdi.

Aşure duasıyla başlayan ikramda Rektör Levent, öğrenci ve personele kendi elleriyle aşure ikram etti.

Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Muharrem ayındaki örf ve adetlerin coşkulu bir şekilde yaşatılmasına katkı sağlamaktan mutlu olduklarını ifade etti. Rektör Levent: “Muharrem ayı biz Müslümanlar için çok önemli olmakla birlikte keder ve masumiyet ayıdır. Bu mübarek ayda, Allah’ın bize verdiği çeşitli nimetlerin birleşimi olan aşureyi sizlerle paylaşmak istedik. Aşurenin bereketi ve faziletlerinden faydalanmak en büyük isteğimiz. Bu lezzetli aşurenin yapımında ve dağıtımında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, afiyet olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Aşurelerin afiyetle yenilmesinin ardından Rektör Levent, kampüste Aşure ikramı sonrasında öğrenci ve personel ile bir süre sohbet etti.