Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Provası yapıldı

Erzincan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97' inci yıldönümü nedeniyle prova yapıldı. Ordu caddesi boyunca büyük güvenlik tedbirlerinin alındığı prova gerçeğini aratmazken provayı izleyen vatandaşlar askerlerin geçişi sırasında alkışlarla destek oldular.

Erzincan’da 30 Ağustos Zafer

Erzincan Ordu caddesinde gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri günü Provaları geniş güvenlik tedbirleri altında yapılırken töreni izleyen vatandaşlar alkışları ile geçiş yapan askerlere destek verdiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajı okundu. Günün anlam ve önemini anlatan şiirlerin okunmasının ardından geçiş töreni icra edildi.

3. Ordu bölge bando komutanlığı ekiplerinin eşliğinde ilk olarak 59. Topçu Eğitim Tugayı ile 3. Ordu MEBS Alayı sancakları geçti. Geçiş töreni Garnizon birliklerinden oluşan mürettep Tabur, 59. Topçu Tugay’ına bağlı topçu taburu araç ve silahları ile geçiş yaptılar.

Geçiş töreni Emniyet, Asayiş ve Trafik ekiplerinde görev yapan polis ve jandarma teşkilatlarına ait araçların geçişleri sonrasında kamu kurum ve kuruluşlara ait araçların geçişleri ile 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri günü provası sona erdi.