Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Önemli Kazanımlar elde Ettik

Ulaştırma alanında Hava Meydanları ve Devlet Demir yollarında yetkili sendika olan Ulaştırma Memur-Sen Erzincan İl Temsilcisi Selahattin Sarıkaya sendikal faaliyetleri ve çalışmaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Ulaştırma alanında Hava Meydanları

Ulaştırma Memur-Sen İl Temsilcisi Selahattin Sarıkaya Ulaştırma Memur-Sen Erzincan İl Temsilciliğinde yaptığı açıklamasında; “2017 yılında ilk olarak görev aldıktan sonra görevine bir süre ara verdiğini belirterek, ikinci kez bu göreve getirilmemden dolayı mutluyum. Ben Sendikamızın kurucu üyesiyim, yaklaşık 30 yıldır TCDD’ de memur olarak çalışıyorum. Kuruluş dönemlerimizde üye sayımız oldukça düşüktü bu dönemde üye sayımızda büyük artışlarımız oldu. Tabi ki bu çalışmalarımızda yönetim kurulu üyelerimizin katkıları oldukça büyük kendilerine buradan teşekkür ediyorum dedi.

Ulaştırma kolunda Hava Meydanları ve Devlet Demir yolları olarak büyük işlere imza attıklarını belirten Sarıkaya durmayacağız çalışmaya devam edeceğiz. Ulaştırma kolunda yetkili sendika olarak, Hava meydanlarında ki kazanımlar olsun Devlet Demir yollarında ki kazanımlarımız olsun büyük yol aldık. Devlet Demir yollarında 82 üyelerinin olduğunu ifade eden Sarıkaya üye sayılarımız her geçen gün daha da artış gösteriyor. Alanımızda en yakın sendikalara 5 kat fazla üyeye sahibiz.

Ulaştırma Memur-Sen İl Temsilcisi Selahattin Sarıkaya, sendikanın her geçen güçlendiğini belirterek, “Üyelerimiz sendikamızı benimsiyor. Yönetimimizdeki arkadaşlarımla birlikte sendikamızı daha ileriye götürmeye çalışacağız. Memur arkadaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmaya gayret edeceğiz. Sendikal hareketi ülkemizin ve kurumuzun yararına daha ileriye taşıyacağız” dedi.

Bu yıl gerçekleştirilecek olan toplu sözleşme görüşmelerinde yetkili sendika olduklarını belirten Ulaştırma Memur-Sen İl Temsilcisi Selahattin Sarıkaya, üyelerimizde sendika olarak bizlerden istek ve dileklerini bizlere ulaştırmaları istedik. İnşallah toplu görüşmelerde de önemli kazanımlar elde edeceğiz dedi.