Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı Ertan Buyruk'un Kurban Bayramı Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzincan Şube Başkanı Ertan Buyruk, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Birbirimize sunabileceğimiz en güzel bayram hediyesi kalbimizin derinliklerinden gelen selam, içten dualarımız ve tebessümlerimiz olmalıdır" dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları

Buyruk mesajında, “Hz. İbrahim’in sabrının, Hz. İsmail’in teslimiyetinin hediyesi, bizlerin bayramı oldu. Bayramlarımız kardeşliğin, dayanışmanın, birliğin sembolü oldu. Rabbimize olan teslimiyetimizi ve kulluk bilincimizi arttırdığımız değerli bir ikram oldu. Bu kıymetli ikrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.
Bayramlar biz Müslümanlar için mutluluğun barışın ve kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı, küslerin barıştığı, akrabanın hatırlandığı müstesna günlerdir. Bayram en küçükten en büyüğe kadar insanın ne denli bir varlık olduğunu idrak ettiği, Allah’ın kuluna en güzel ikramlarından biridir. Bu çerçevede bayramların manevi hazzını en iyi şekilde idrak edip en güzel şekilde yaşamamız ve yaşatmamız gerekir.
Bu bayram gönlümüzden geçtiği gibi, sevdiklerimizle ve ailemizle bir arada olabilmenin huzuruyla ve mutluluğuyla gelmektedir. Uzun bir süredir hasret kaldığımız bayram ruhu ve coşkusunu her birimizin yüreğinde hissetmek, çocuklarımızda bayram heyecanını görebilmek bizleri çok mutlu etti. Rabbim bir daha hiçbir bayramda kimseyi birbirinden mahrum bırakmasın.
Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve İslâm Âleminin mübarek Kurban Bayramını en içten duygularla tebrik ediyorum. Bayramın tüm dünyada insanlığa sağlık getirmesini ve bütün insanlığın barış, huzur ve kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.